Přejít na obsah

Jak nakupujete??


Gilius

Doporučené příspěvky

Kupuju jen to na co mám peníze a v poslední době jich mám díky své rodině míň a míň. Mám ale to štěstí, že mi udělají radost i ty nejobyčejnější primky nebo jiné hodinky. Samozřejmě, že bych chtěl další,lepší a dražší hodinky. Ty ale nikdy mít nebudu a taky se bojím, že kdybych si splnil všechny své sny v této oblasti, tak pro mě přestane mít chronomag a celkově hodinařina své kouzlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kupuju hodinky protoze chci, koupim ty co se mi momentalne libi, moc nad tim nepremyslim - touha je silnejsi ;) Nepocitam, ze nejake z tech co mam se doziji mych potomku ;) Hodinky jsou pro me neco jako mobilni telefony drive - bavi me za ne porad utracet a hrat si s nima, ale jinak vlastne zadne nejakou citovou hodnotu nemaji.. asi i proto ze jsem nepodedil zadne kapesni Omegy (mysleno vazne - to by byly asi jediny hodinky, ktery bych mel naporad/nemusely by to byt ani Omegy) ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nakup hodiniek je u mna vyslovene sebecka zalezitost a ukajanie vlastnej zvrhlosti.

 

Vidim to cele niekde na urovni videohier, automatov, chlastu, porna a tak podobne len (dufam) menej skodlive...... proste stoji to peniaze a je to v zasade k nicomu... ale robi mi to radost :D

 

Nekupujem kusy ktore by sa dali chapat ako investicia(lebo na ne nemam) a nikdy som ziadne hodinky nepredal so ziskom.... cize ako som uz spominal je to bezucelne vyhadzovanie penazi... ale nerobim si iluzie, ze ak by som s hodinkami prestal, tak by som tie iste peniaze nedal za ine blbosti.... Myslim si ze kazdy chlap potrebuje nejaku tu svoju "zbierku znamok".

 

Sice nevylucujem ze raz svoju "zbierku" niekomu odkazem, ale nemyslim si ze to raz bude nieco o co by sa pripadni dedici sudili :D

Upraveno uživatelem cali
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mně ani tak nejde o hodnotu...hodnota vyjádřená v penězích může být minimální....ale citová....ještě mám v paměti,kdy mi děda(který už není) dal "gravitační" nůž německých výsadkářů......taky mi ho ukradli(nebo shořel-přišel jsem o něj při požáru na ,tenkrát,pionýrském táboře)......ale ten pocit,když mi ho dal.......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2Gilius: Já myslím že jsi to docela vystihnul s tím nožem. Je to o tom pocitu z krásný a trvanlivý věci. Stejně jsem to měl, když mě táta nechal fotit svojí flexaretou. Také ji mám do dneška, je funkční a nikdy bych ji nedal pryč. Ale to už dneska s digitálníma krabičkama asi nezažijem, umře čip, oprava třikrát dražší než nový foťák s lepšími parametry. Hodinky jsou jedna z mála hezkých mechanických (digitalisti ať prominou) a trvanlivých strojů. Dají se kupovat jako investice a to je hodně zajímavé i když to kvůli tomu skoro nikdo nekupujeme. Každej chlap má rád hračky, to je jasné ale u nového mobilu nemám tak pěkný pocit jako u hodinek, nota bene když vím že bude za dva roky v háji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to tušil, že mi to neprojde! Já vím že sbíráš digi ale nevěděl jsem jak moc, samozřejmě k těm z těch osmdesátých let mám také vztah, dodnes vidím ten úžas když kamarád rozsvítil led číslice na černém onyxovém displeji! Ale to už je tak dávno!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja jsem na tom uplne stejne jako Spiderer, kupuji co se mi libi a nepremyslim nad budoucnosti ani jestli je to dobra investice nebo ne.

Hlavne ,kdyz se bavime o kupovani hodinek jako o dobre investici,tak si myslim, ze pokud nekupujes hodiky od vehlasnych vyrobcu s in-house strojky ve special edition, tak koupe hodinek neni nikdy dobra investice.(muj nazor!!)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...přemýšlíte při nákupu svých hodinek o tom,že je zachováte pro své děti,vnuky...

....snad to není hloupé téma kdyby jo,tak prosím moderátora o smazání...

 

Pri nakupu hodinek myslim sobecky jen a jen na sebe. A to tak ze tuze. Ani mi neni trapne drahe polovicce lhat do oci. Coz normalne nedelam :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vždy, když se hovoří o citové investici a předávání další generacím, vzpomenu si na Pulp Fiction... :P

Správná legenda a vazba k hodinkám prostě patří bez ohledu na cenu!

 

:-) Ano, scena s malym Brucem a Ch.Walkenem x hodiny po tatinkovi se vzhledem k dnesni mode velkych prumeru zda jeste bolestivejsi nez v tom roce 1992, nebo kdy to melo premieru..

A ja osobne....prvni hodinky jsem kupoval rozumem, ty druhy uz spis jen srdcem, ale jeste jsem si to rozumove odduvodnil, ale ty posledni uz jen srdcem. Ach jo. :suicide_anim:

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Po roku...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...