Josef01 Posted March 20 Report Share Posted March 20 (edited) To není modelem ale rukama hodináře, mám stejné a šlapou 10 let bez servisu. Byl bys překvapení kolik velmi dobrých značek jde po nákupu do servisu.... Edited March 20 by Josef01 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moralles Posted March 21 Report Share Posted March 21 (edited) ja byl dnes na Staromaku v butiku Omega a pani mi ukazala nove AT...puvodne jsem je ani nepotreboval videt, jelikoz me vzdy AT nechavaly chladnym, ale tyhle jsem vzal do ruky a okamzite WAUUU. Malokdy jsem zazil u hodinek neco podobneho. naprosto perfetkni cift, modre rucicky, ktere se zajimave leskly, brouseni pouzdra i AR vse naprosto v topu... cenikovka myslim 154.000 czk Edited March 21 by moralles Link to comment Share on other sites More sharing options...
jenik77 Posted March 22 Author Report Share Posted March 22 před 11 hodinami, moralles napsal: ja byl dnes na Staromaku v butiku Omega a pani mi ukazala nove AT...puvodne jsem je ani nepotreboval videt, jelikoz me vzdy AT nechavaly chladnym, ale tyhle jsem vzal do ruky a okamzite WAUUU. Malokdy jsem zazil u hodinek neco podobneho. naprosto perfetkni cift, modre rucicky, ktere se zajimave leskly, brouseni pouzdra i AR vse naprosto v topu... cenikovka myslim 154.000 czk barvičky ještě neměli?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kloubik Posted March 22 Report Share Posted March 22 U těch small seconds se měli vykašlat na datum a neměly by chybu podle mě. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasňa Posted March 22 Report Share Posted March 22 Souhlas. Sent from my D6633 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
didoodje Posted March 25 Report Share Posted March 25 Ten tah je top cena min top Datum no-top NVM jak si poradi s podobnou kvalitou za nizsi peniz, hlavne od Tudoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potkan Posted April 1 Report Share Posted April 1 Nijak. Mnozstvi potencialnich zakazniku, kteri by se fakticky rozhodovali mezi AT a necim od Tudoru bude minimalni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicomnik3333 Posted April 2 Report Share Posted April 2 Mne sa strasne paci jak kritizuju Omegu ze kopiruje Rolex OP, myslim ze za chvilu si budeme vyberat len znacku kedze bude vsetko na jedno kopyto. Esteze mame doma skryte stare poklady co nam svedomie nedovoli predat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Void Posted April 3 Report Share Posted April 3 Jak kdyby op byly prvni. Ted to nemuzu najit, ale nekde jsem cet, ze Sinn uz podobne barvicky kdysi mel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akam Posted April 3 Report Share Posted April 3 V 21. 3. 2022 v 23:48, moralles napsal: ja byl dnes na Staromaku v butiku Omega a pani mi ukazala nove AT...puvodne jsem je ani nepotreboval videt, jelikoz me vzdy AT nechavaly chladnym, ale tyhle jsem vzal do ruky a okamzite WAUUU. Malokdy jsem zazil u hodinek neco podobneho. naprosto perfetkni cift, modre rucicky, ktere se zajimave leskly, brouseni pouzdra i AR vse naprosto v topu... cenikovka myslim 154.000 czk pěkné leštěnky, ta datumovka mě tam vyloženě sere.... jinak moc pěkné... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted April 3 Report Share Posted April 3 Jak kdyby op byly prvni. Ted to nemuzu najit, ale nekde jsem cet, ze Sinn uz podobne barvicky kdysi melTo jsou proste barvy ze sedmdesatek.. tam se dohadovat, kdo byl prvni, nema smysl... nechci moc plevelit omega vlakno, ale napriklad ty rolexacke opecka navazovaly uz na lakovane stella cifry prave ze sedmdesatek.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Void Posted April 3 Report Share Posted April 3 To beru Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdojinej Posted April 5 Report Share Posted April 5 Skoda ze ta datumka u barevnych AT vypada, jak tu kdosi poznamenal na adresu POcek 8500, jako kdyby to okynko nekdo vyrizl malou flexou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts