david28 Posted March 22 Report Share Posted March 22 Viete prosim niekto odporucit kde kupit cestovne puzdro na hodinky? bud neviem googlit alebo jedine co som nasiel je na stranke biatec Ak je tu uz taka tema ospravedlnujem sa za zalozenie duplicity len som nic nenasiel. Pekny den Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombas Posted March 22 Report Share Posted March 22 Řekl bych, že toho je v každém hodinářství alespoň několik modelů, např.: Cestovní pouzdro hodinek | Helveti.cz Kožené cestovní pouzdro Helveti | Helveti.cz Cestovní kožené pouzdro na hodinky Heisse & Söhne Mondo 70019-94 | Hodinky-365.cz Cestovní pouzdro na hodinky Friedrich Lederwaren Bond 20110-3 | Hodinky-365.cz Kazeta na hodinky Friedrich Lederwaren Cubano 27019-8 | Hodinky-365.cz Pouzdra na hodinky | Chronoshop.cz Pouzdra a krabičky na hodinky | Nejpanskehodinky.cz a to je určitě jen zlomek Link to comment Share on other sites More sharing options...
david28 Posted March 22 Author Report Share Posted March 22 před 37 minutami, tombas napsal: Řekl bych, že toho je v každém hodinářství alespoň několik modelů, např.: Cestovní pouzdro hodinek | Helveti.cz Kožené cestovní pouzdro Helveti | Helveti.cz Cestovní kožené pouzdro na hodinky Heisse & Söhne Mondo 70019-94 | Hodinky-365.cz Cestovní pouzdro na hodinky Friedrich Lederwaren Bond 20110-3 | Hodinky-365.cz Kazeta na hodinky Friedrich Lederwaren Cubano 27019-8 | Hodinky-365.cz Pouzdra na hodinky | Chronoshop.cz Pouzdra a krabičky na hodinky | Nejpanskehodinky.cz a to je určitě jen zlomek okej asi som fakt retardovany a nechapem ze som nevedel nic najist asi len tazky den v praci Ospravedlnujem sa za ocividne zbytocny post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bembeg Posted March 22 Report Share Posted March 22 https://hodinar-frydl.sluzby.cz/pouzdra-na-hodinky-a-reminky/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
david28 Posted April 2 Author Report Share Posted April 2 tak len na zaver doplnim, co to som bol pozret a najlepsie cena/vykon sa mi javi ten biatec. Ostatne tu kozenky a podobne. Davam link ak by to nahodou niekoho zaujalo https://www.biatecwatches.com/shop/biatec-single-watch-roll-dark-brown-brown Link to comment Share on other sites More sharing options...
tumic Posted April 2 Report Share Posted April 2 Ja jsem si nedavno udelal radost timhle. Bezproblemova komunikace a vyryli mi i venovavi v cestine. https://www.etsy.com/listing/1105366522/retro-leather-watch-case-wrist-jewelry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Lelák Posted April 6 Report Share Posted April 6 Jedna z mých nejlepších investic bylo toto pouzdro, mám dvě, protože na dovolenou atd. si beru troje hodinky - jedny na ruku a dvě v pouzdrech. Nejde mi v tomto případě o luxusní provedení (kožená pouzdra mám také dvě a používám je minimálně), ale o ochranu a malé rozměry. Toto se vejde do kapsy nebo do malé tašky, v kufru motorky to nezabere žádné místo a pouzdro se jen tak neodře, navíc nevyžaduje žádnou údržbu. Mám ho už několik let, používám opravdu často a zatím nemám žádné výhrady. https://www.trendhim.cz/cerne-prenosne-cestovni-pouzdro-na-hodinky-p.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
david28 Posted April 6 Author Report Share Posted April 6 V 2. 4. 2022 v 22:40, tumic napsal: Ja jsem si nedavno udelal radost timhle. Bezproblemova komunikace a vyryli mi i venovavi v cestine. https://www.etsy.com/listing/1105366522/retro-leather-watch-case-wrist-jewelry diky za typ rovno som od nich objednal tak snad ma nenechaju dlho cakat je tam z coho vyberat a nasiel som presne typ este aj vo vyhotoveni rovno na 2ks takze bomba. este raz dik moc Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted April 6 Report Share Posted April 6 (edited) Myslim ze @zrno delal taky nejakej futral na hodinky z kuze. Edited April 6 by zceyee Link to comment Share on other sites More sharing options...
david28 Posted April 6 Author Report Share Posted April 6 V 2. 4. 2022 v 22:40, tumic napsal: Ja jsem si nedavno udelal radost timhle. Bezproblemova komunikace a vyryli mi i venovavi v cestine. https://www.etsy.com/listing/1105366522/retro-leather-watch-case-wrist-jewelry este otazka riesil si tam nejake clo? lebo v cene som mal myslim len daň? dik Link to comment Share on other sites More sharing options...
tumic Posted April 10 Report Share Posted April 10 Cekal jsem ze budu muset platit, ale kupodivu to prislo rovnou domu bez nejakeho doplaceni anebo zdrzeni. Takze drzim palce at se tomu taky vyhnes Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomato Posted April 19 Report Share Posted April 19 Mne se celkem osvedcily ty gratis pouzderka co dostanes k nakupu drazsich hodinek treba v Koscomu. V Omega butiku jsem dostal dokonce dva. Neni to sice nic luxusniho, ale hodinky v tom jsou v bezpečí před nárazy a škrábance. Otázka, jestli by se na obchodě dali přemluvit k prodeji těchto vlastních brandovaných pouzder... Link to comment Share on other sites More sharing options...
david28 Posted May 7 Author Report Share Posted May 7 V 10. 4. 2022 v 22:31, tumic napsal: Cekal jsem ze budu muset platit, ale kupodivu to prislo rovnou domu bez nejakeho doplaceni anebo zdrzeni. Takze drzim palce at se tomu taky vyhnes tak vsetko prebehlo v poriadku slovenska posta to preclila co bolo cca 3,5€ navyse nic hrozne. dizajn kvalita prevedenie zatial super a mozem len odporucit. takze este raz dik moc za typ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tumic Posted May 8 Report Share Posted May 8 Rád jsem pomohl a hodinky tam sedí parádně, ať dělá pouzdro radost! Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor261069 Posted May 8 Report Share Posted May 8 Parádní pouzdro. Krásné a praktické. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor261069 Posted May 8 Report Share Posted May 8 Ještě bych měl dotaz, odkud je ten shop resp. odkud posilaji? Jsem jen na mobilu, a nedaří se mi to najít. Dekuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor261069 Posted May 9 Report Share Posted May 9 Tak jsem se proklikal a pročetl si stránky a už vím Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts