Přejít na obsah

Maurice Lacroix Aikon #tide


quest987

Doporučené příspěvky

Za mě super, akorát škoda toho quartzu a cenovky... vejít se do 400chf, už zadávám kupón Greta10 do obj.😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Mrknul jsem se ně na webovkách u Dušáka:

Popis produktu

Připravte se na to, že budete oslněni! Maurice Lacroix představuje nejzářivější a nejfunkovější řadu hodinek, které jsou k mání v celé řadě oslnivých barev. Maurice Lacroix AIKON #tide jsou stvořeny k tomu, abyste si jich všimli. A co je nejlepší, hodinky AIKON #tide přispívají k tomu, aby oceány byly zase o něco čistší. Za to vděčí revoluční technologii, která přeměňuje vyhozený plastový odpad na hodinky švýcarské kvality.
Maurice Lacroix AIKON #tide mají stejné atributy jako ostatní členové rodiny AIKON, ale jsou tvořeny recyklovaným plastem #tide z oceánu v kombinaci se skleněnými vlákny. Výsledný kompozitní materiál je dvakrát tvrdší než standardní plast, pětkrát odolnější a má výrazně nižší uhlíkovou stopu. Luneta, pouzdro, korunka, spona i další části tohoto nového modelu jsou vyrobeny z tohoto kompozitního materiálu. Na výrobu jednoho modelu hodinek a jejich na míru vyrobeného obalu, 100 % tvořeného z #tide ocean material®, je potřeba 17 lahví. To je řešení, které je výhodné pro všechny.

 

Takový dlouhý elaborát a přitom stačilo napsat: Popis produktu: recyklované petflašky. :( A neberte to za tu cenu ....  21.900,-Kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Záleží na barvě, některé jsou od 17.8k :)) Ale stejně je to moc, zvlášť když Aikony v baterce a oceli ve 42mm stojí nové 23. To fakt nevidím jediný důvod si za 18-22k koupit plasťáky. Bejt Tidy za desítku, tak si myslím, že to hypem hravě strčí do kapsy všechny nedostupný MoonSwatche, dneska jsem se na ně díval v Koscomu a až na tu cenu mě bavily. Škoda...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...