Přejít na obsah

OMEGA X SWATCH


Pilfour

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 907
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

@Ivo_S Metelescu blescu? Právě na tenhle typ babského uvažování narážím: "jé, roztomile pastelový barevný hodinky, ty bych si uměla představit na ruce" ...a za pár dní/týdnů: "Víš, já je nenosím, na to jak jsou velký neukazujou ani datum - a už několik holek se mě ptalo jestli vůbec jdou, protože jim netiká ta dlouhá ručička" - no a Martinova představa rychlého a levného zaplnění jeho vybrakované sběratelské hodinkovnice hodnotnými kousky z jedné kolekce bude opět v troskách... :crybaby:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 minutami, Radek124 napsal:

@Ivo_S Metelescu blescu? Právě na tenhle typ babského uvažování narážím: "jé, roztomile pastelový barevný hodinky, ty bych si uměla představit na ruce" ...a za pár dní/týdnů: "Víš, já je nenosím, na to jak jsou velký neukazujou ani datum - a už několik holek se mě ptalo jestli vůbec jdou, protože jim netiká ta dlouhá ručička" - no a Martinova představa rychlého a levného zaplnění jeho sběratelské hodinkovnice hodnotnými kousky bude opět v troskách... :crybaby:

To doma neresej. Řešej barvy- ať se jim to hodí k botám a co já vím k čemu 🤣🤣. A se čtyřma sirénama se špatně diskutuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě jen fascinuje, jak se každá světle modrá/tyrkysová barva okamžitě označí za Tiffany blue a je z toho obrovský trhák za nehorázné peníze, přitom to nemá s Tiffany a dokonce ani s tím originálním odstínem nic společného. Jestli někomu stačí, že je to alespoň vzdáleně podobné a je ochoten za to zaplatit, tak je jasné, že lidstvo rychlým tempem degeneruje a skončí jak si zaslouží.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 9 hodinami, 108 napsal:

Naozaj neviem akym myslienkovym pochodom sa da dopracovat k tomu ze za 250e dostanes plnohodnotnu nahradu moonov, ale myslim si ze tu je fakt debata uz zbytocna, doporucujem poslat CV do omega na CEO a treba im to ukazat ako sa to ma robit

Samozřejmě, že za 250 Euro to není plnohodnotná náhrada Moonů, ale prachsporstá plastová qartzová kopírka. Popravdě dneska jsem o tom ještě krapet přemýšlel při práci na zahradě a nakonec jsem došel k tomu, že mě ani tak nevadí Sun, Mars, Pluto a ty ostatní. Co mi vadí je "Mission to the Moon", protože to je fakt do očí bijící. Kdyby celá ta sada měla jenom deset ks bez těch Moon a jmenovala se třeba Swatchmaster Spaceswatch (stejně už Swatch má nějakou Swatch Space Collection) s nějakým nenápadným odkazem na Omegu (tvar, design, tečka nad 90, malé nenápadné logo, apod.), tak mě to nechá úplně klidným. Takhle se mi  to prostě nelíbí. Plasťáky si zcela jistě nekoupím a origo Moony si také zcela jistě nekoupím (a to už na ně fakt letos mělo dojít). Myslím, že Omega kvůli tomu nezchudne a já si stejně pořídím nějaké jiné hodinky od jiného výrobce. .... CV do Omegy posílat nebudu, nejspíš dosáhli toho, čeho chtěli, ať už to bylo cokoliv, takže by to bylo zbytečné. ... Tím to pro mě končí, už tak jsem tomu věnoval víc času, než bylo záhodno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrovna jsem projížděl chlubící vlákno Omega. Vlastně to dělám vždy, když mám Ch-bundus a pálí mě cash. Byť jsem k této značce zatím nedorostl, napadlo mě, jak se Omega lovers zachovají k potenciálnímu vložení Swatchmasterů do vlákna. Jsou to vlastně Omegy?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě teď, nicomnik3333 napsal:

ked kupis detom hodinky za 1000 euro ale citis sa silny ze maju hodnotu 12000 , nech sousedi zavidi 😂😂😂

C47B99D1-C853-4291-8385-8B5AC92A7C78.jpeg

Krásnej vstupní kus hodinek do předsálí světa opravdové hodinařiny 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Promiňte za můj možná hloupý příspěvek ale stavět radost s vlastnictví hodinek vůči jejich ceně nebo “future value” je podle mně hloupost. Moony mám a mám je proto, že je chci mít a líbí se mi ten příběh okolo nich, nicméně jsou to relativně obyčejné hodinky a určitě to není žádná vysoká hodinařina. Vůbec mě neuráží to spojení Omega x Swatch a dokonce se mi to i líbí, je to dle mého marketingově dokonale provedené. Nechápu tu hysterii okolo toho, trochu mi to připomněli dobu, kdy Porsche uvedli Boxter a spousta lidí říkalo, že příznivci 911 budou mít s krokem Porsche problém. A co se stalo - nic, karavana jede dál. Takže za mne, ať si každý dělá co chce a každé zboží má svého kupce, nic víc a nic míň 😀

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...