Přejít na obsah

Miniaturní náramek k mechanikám


Doporučené příspěvky

Ahoj, nejsem zastánce klasických hodinek na jedné ruce a druhých (chytrých) na ruce druhé, pořád mi to přijde nějak divné a vedl jsem o tom s klukama, kteří to tak nosí různé debaty, ale proč a na co se vlastně ptám. Nemáte někdo zkušenost s nějakýn vážně miniaturním náramku, který by se dal klidně nosit a nějak hlídal moje funkce? Přeci jen už začínám jít do věku, kdy by se to mohlo hodit a rozhodně nechci mít pouze jedny chytré hodinky, které navíc musím neustále nabíjet. Svoje mechaniky, baterkáče, soláry :) si chci užívat dál, ale kontrolu bych také bral. A nevím, jestli věřit chytrým prstenům. Nějak netuším, kde a jak se nabíjí. Díky za nějaké podněty :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

Ahoj rok rok jsem používal oura ring a musím říct, že měřil přesně a bylo to super, ale furt mi scházelo upozornění na zprávy a hovory, když jsem měl telefon v kapse nebo baťohu a zároveň mám rád klasiku. Vystřídal jsem hodně chytrých hodinek i náramků.
Teď nosím klasiku a chytrý náramek na pravé ruce. Záleží co chceš investovat. Já používal nejraději Garmin Vivosmart 4 je nenápadný a má hodně funkci/bohužel jsem ho musel poslat po roce do servisu a vrátili mi peníze, tak už jsem ho znova nekoupil/ a koupil si xiaomi mi band 6 za pár stovek a musím říct, že jsem si chvíli zvykal na tu výšku, ale zvykl jsem si byl spokojený, má hodně funkcí a fakt vydrží a i měření aktivit vůči hrudnímu pásu super.
Teď používám fitbit charge 5. Je to asi nejdražší z náramků, ale musím přiznat že je nenápadný a super přesný a docela vychytaný. Má snad všechno co chytré hodinky, kromě možnosti volání a psaní zpráv.
Prstenu bych nebál, ale nemáš notifikace.
Chytrých náramků je vážně hodně, ale vážně záleží na tom co preferuješ a jaké chceš funkce.
Já teď půjdu do varianty oura ring a konečně udělali hodinky co mi přijdou fajn i na notifikace a to sice Alpina AlpinerX Alive /měl jsem první generaci/ ale u Alive vím, že dost se řešilo, že jsou poruchové, ale já je nechci na sport, ale
na notifikace /na sport používám Polar/ a nebo se mi hodně líbí Tissot T-touch connect.
Tak snad Ti to trochu pomůže Já budu svůj fitbit charge 5 možná prodávat, jestli budeš mít třeba zájem zrovna o tuto značku.
Posílám foto. S náramkem jsem i v noci, protože dělá vážně hloubkovou analýzu spánku a započítává do toho data co jsi dělal přes den atd. Tak je z čeho vybírat. 0a555b08b8c90d637d3e78ae78de62db.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JA som nejake dva mesiace pouzival Garmin Vivosmart 4. Vydrz baterie nejakych 6-7 dní. Počítali kroky, VO2, množstvo kyslika v krvi, vysliapane poschodia a boli tam aj nejake športy, ale ked som si kupil Fenix 7X tak mechaniky isli do suplika a naramok do predajneho vlakna.....inak to bolo celkom maličke a nabite funkciami

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po 4 týdnech...
  • Po roku...

Zdar chlapci, 

neporadite nieco co mera tep, pripadne orientacne tlak krvi (nie nafukovanim naramku)? Plus vodotesnost, chcem s tym plavat? 
 

dakujem. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...