Přejít na obsah

elegantni hodinky s cernym paskem do 10k


zceyee

Doporučené příspěvky

Vzhledem k tomu, že by to asi měly být chrona, tak předpokládám, že se bude vybírat v quartzu a ne v mechanice. Černý řemen může dát na prakticky každé hodinky, pokud nemají integrovaný tah.

Napadá mě třeba Tissot

Tissot - T095.417.16.037.00 - TIMESTORE.CZ

Tissot

Něco přes 10 tis. další Tissot: Tissot V8 T106.417.11.031.00

tissot-v8-t1064171103100_118181_182720.jpg,

 

Seiko Quartz Chronograph SSB395P1 140th Anniversary Limited Edition | Hodinky-365.cz

Super pak jsou rádiem řízené Eco-drive od Citizenu

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V téhle kategorii je to asi skoro jedno, ať si koupí, co se mu líbí, ale těm typickým fashion značkám bych se vyhnul. Pokud by se mu podařily pěkné soláry nebo Eco-drive, tím líp. S japoncema chybu neudělá, u ostatních musí koukat, co je v tom za strojek, ty nejlevnější Rondy nejsou nic moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a  ještě ušetří, a získá titanky se safírem. Sice to nesplňuje zadání, ale když to zadání začíná slovem "elegantní" a jako ilustrace jsou hodinky se stopkama a subciframa, tak to neberu jako úplně závazné ;o)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na rozmer pozadavek neni, myslim ze ma v planu objednavat zitra, kdyby prislo jeste nejake doporuceni, bylo by to super. Naposledy tusimi ze se zminil o modro-bilych hodinkach, tak kdyby nekoho napadlo cokoliv timto smerem. Zatim myslim ze vedou ty tmave modre citizeny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych jen rád upozornil, že hodinky v reálu na ruce často vypadají úplně jinak než na produktové fotce, obzvlášť ty Tissot Gentleman, sám jsem je zkoušel. Doporučuji  kamarádovi taky osobně vyzkoušet.

Lepší je kupovat hodinky na tahu, vyjde to levněji než samostatně dokupovat tah, pak se to dá libovolně vyměnit za kožený řemen, NATO, canvas, silikon, kaučuk... libovolné barvy a provedení. Nejdůležitější jsou samotné hodinky, ale to už @zceyee musíš vědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

×
×
  • Vytvořit...