Přejít na obsah

Seamaster divers 300m


whiler

Doporučené příspěvky

Ahoj, 

hrozne me svrbi ruka k nakupu 2022 Seamasteru s modrym cifernikem na kaucukovym tahu. Zadny Omegy jeste nemam, ale uz nejaky lepsi hodinky vlastnim- DJ41(narozeni dcery), El Primera(laska) apod. Ale u zadnejch jsem nemel takovej “divnopocit” z rozmaru, jako ted. Divny co? Mam tu nejaky vlastniky, co mi o tech hodinkach neco reknou? Mam velkou ruku, mel bych se jit vyzkouset, ale ani to nechci. Chci je poprvy videt uz u sebe na ruce( nakup na chrono za mene hrozny penize. )Jsou nadherny. 

 

76A7EA0E-6AB3-4A18-92CD-CE72420905E9.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 minutami, rekib1 napsal:

Jenom doporučuji, na tom kaučuku jsou super pohodlné, jen jsou na něm trochu konzervativní…, ale to je věc názoru, být tebou vůbec bych neváhal, ceny letí nahoru!👍

F227B2D5-C750-4564-A259-873B9FA26B7B.jpeg

 

Jo to jsou voni, pure beauty!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 minutami, Tomak napsal:

Mám tuto generaci bondovek jak s origo tahem tak i s origo gumou a nosím je jen na té gumě, protože je ta guma maximálně povedená.  

Tomaku diky! Prochazel jsem vsechny mozny a nemoz y recenze a na ty gume to chvali vsichni.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som mal tieto biele, moj pocit z nich na kaucuku bol opacny. Mne prisla strasne nepohodlna a ta biela farba sa mi nejako casom nepacila. Ked porovnam s Breitlingom tak je to sto a jedno. Potom som zobral modre na tahu a nakoniec som skoncil u Moonwatch 🤪 Vyskusaj na predajni sto ludi sto chuti hlavne nech ti robia radost .

E322E12E-B677-4E8C-81C2-D6DDF7800B03.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozmýšlel jsem se rok. Několikrát jsem byl na prodejně si je zkusit v různých barvách, na gumě i na tahu. Nakonec jsem vzal černé na tahu s tím, že si gumu případně dokoupím, protože to bude určitě levnější než dokupovat tah. Zatím nebylo potřeba gumu kupovat, nosím je stále na tahu.

Ruku mám cca 19cm a hodinky jsou pro mě velikostně úplně perfetkní. Dle mého je tah opravdu pohodlný, navíc mi maximálně vyhovuje mikroregulace. Jakmile potřebuji, zmáčknu "tlačítko" a posunu podle potřeby 🙂 Pokud je srovnám s Breitling Avenger 43, Omegy z toho vycházejí jako jednoznačný vítěz 🙂 Takže mohu jen doporučit.

 

2022-02-24 13.36.09.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, EpsteinBarr napsal:

@whiler Ja som mal modre, kupene naslepo, ruka 21,5cm. Takze ak pises, ze mas velku ruku, nemusis mat ziadne obavy a smelo do nich.

 

IMG_2184_Fotor.jpg

IMG_2282_Fotor.jpg

Diky! Jezis ypadaj  top, uz jsem to odmacknul a do dvou dnu se snad pochlubim.🙌😅

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...