Přejít na obsah

Spolehlivost Rolexek


African

Doporučené příspěvky

Nenašel jsem podobné téma, tak v případě že jsem ho přehlédl, prosím o smazání, děkuji. Rolex v dnešní znamená synonymum kvality a nejvyšší možné spolehlivosti v hodinářském světě, tak by mě velmi zajímalo, zdali již někdo z fóra měl v minulosti nějaké problémy se svými Rolexkami, jejich kvalitou a hlavně jak se k problému postavil servis....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Možná mám jen smůlu, Omega Hour Vison po 2 letech oprava. Nové RLX DJ 41 - po cca 3 měsících nepravidelný chod, tak už jsem nečekal, že si to sedne a dal opravit. Něco tam bylo vadné, výměna dílu. Vše v záruce, bez problémů ( a mám navíc i cestovní pouzdro, ve kterém jsem hodinky ze servisu dostal). 

Jenže mi připadá, ať koupím, co koupím, vždy mám smůlu a je na výrobku nějaká vada - na Audi to ani na 3x neopravili, asi fakt špatná karma? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skrabanec na rucicke od vyroby … najskor som to vobec nevidel ale poznate to furt na to cumite mate z toho radost a pod lupou som zistil malu vlasocnicu, hovorim si bordel asi to odpadne … po mesiaci nic tak som to zobral do viedne kde boli kupovane… uznana reklamacia vymena rucicky… len to trvalo asi mesiac a pol…

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To mohu potvrdit, že problém jsem měl s různými značkami, třeba nové AP šly do servisu, zrovna tak Schaumburg. U Rolex ani jedny. Vezmu do ruky 60 let staré RLX a hned se strojek rozjede. Nakonec o preciznosti RLX mluví i Luděk Seryn.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
V 7. 4. 2022 v 22:07, Josef01 napsal:

Záleží, jak ta odchylka je velká. Průměrná denní odchylka dle COSC -4/+6 sekund je v toleranci, což by se mi u Rolex ani nelíbilo.

Rolex má svoji "firemní" odchylku -2/+2 s, takže vše mimo by měli v rámci záruky vyregulovat do jejich normy. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na co se presne ptas.. na to, jestli rolex steluje sve nove hodinky na interval +-2 nebo jestli garantuje zadarmo dodatecne sestelovani?

To, ze rolex jede svuj interval na +-2, plati na celou jeho produkci uz od leta 2015.. mam pocit, ze to slo tehdy ruku v ruce s prodlouzenim zarucni doby..

Shodou okolnosti ja mam suby 2015 a v roce 2019 mi je zdarma v ramci zaruky postelovali.. jen teda litaly tehdy docela dost, takze vlastne slo nakonec spis o zarucni opravu nez jen ciste postelovani..






















Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem namysli garanci seřízení u AD na +/- 2 s/den, nikde jsem o tomto závazku nečetl. Já si umím RLX seřídit i na 0,2s/den, takže přesnost jejich kalibru je skvělá, o tom není žádná diskuze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jest pravdou, ze obecne clanky zminuji jen testovani nove produkce na tento interval.. ale zdali odchylka od tohoto intervalu je zaroven automaticky opravitelna v ramci zaruky, to nevim.. jen logicky bych rekl, ze ano, za to je deklarovany zavazek, jinak by to nedavalo moc smysl.. videt v reklame a slyset od prodejce my to umime za +-2, odnest to domu a zjistit, ze to tak neni a nasledne byt vyhozen s pozadavkem na zdarma korekci.. to by bylo nefer.. :-)

https://www.ablogtowatch.com/rolex-extends-stringent-in-house-tests/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...