Přejít na obsah

Pushery a jejich šroubování


Dreak

Doporučené příspěvky

Zdravím přátelé,

mám prosím jednoduchý dotaz či možná snad výzvu k diskusi (snad ne :D). Mám u sebe tudor black bay chrono https://www.deal-klenotnictvi.cz/hodinky-tudor-heritage-black-bay-chrono-m79350-0001-m79350-0001/?gclid=CjwKCAjwjtOTBhAvEiwASG4bCPtVRr199pDFqLoCUsT7hwBEyom66G4IsH-kqDjyPN67Njn7bgm44hoCVogQAvD_BwE

Rád bych používal to chrono, ale jsou tam kryty na pushery, které se šroubují. Mě zajímá, zdali je v pořádku mít pushery celý den a noc a celý rok odšroubované, aby se dalo chrono kdykoliv použít. I v návodu je napsáno, že bych s tím pod vodu neměl chodit, pokud jsou odšroubovány, ale upřímně, na plavání mám jiné hodinky.

Na fóru jsem našel diskusi, která se asi týkala převážně dayton a to samé jsem našel i na internetu, ale předpokládám, že ten mechanismus je vzhledem k tudor/rlx spojení stejný. Na internetu se píše, že to šroubování slouží pouze k tomu, aby se chrono omylem nespustilo, což mi přijde jako nesmysl. Podobný názor jsem snad ovšem viděl i ve zmíněném vlákně na chronomagu, tak vůbec nevím, zdali odšroubované znamenají, že se vlastně nic neděje, nebo že je do hodinek díra až do strojku.

Díky za názorya poučky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...