Jump to content

běhání

viking

Recommended Posts

Asics měl radu bot, která byla hodně barevná, nevíte někdo jak bych to mohl hledat? Nedaří se mi ... díky

Zkusil jsem gogle a tohle mi vypadlo https://www.google.cz/search?q=asics+colorful+running+shoes&client=ms-opera-mobile&channel=new&espv=1&prmd=ismvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwizqMGVrcfiAhXRIVAKHQOCDKsQ_AUoAXoECA0QAQ&biw=360&bih=464&dpr=3

Já teda moc neběhám, jen když mě žena donutí. A včera jsem nechal vyhecovat k prvnímu závodu, Dachovský kros u Hořic. 7.8km, nastoupáno 130metrů, pěkná trasa. Čas asi v půlce startovního pole, 35:30, docela spokojenost. Snad budu do konce víkendu normálně chodit :D

4:38 (4:29 + depa)

Hladký PM 1:20. Možná, kdybych trénoval čistě na něj, tak čas o fous zlepším.

Tohle je fakt hezký. Za kolik jsi to šel celé? Případně se rozepiš s časy. Klidně přes sz.

ja mam hooka one one, ale ma z nich bolia kolena. Nechapem ako je to mozne, ale je to tak :) ten nulovy sklon paty ku spicke mi asi nevyhovuje.

dik za radu ;)

s kolenami mam problem, myslel som ze HOKA bude dobra volba ...

Starší kamarádi běžci si ty Hoka chválí, mrkni ještě na ON running, taky mají parádní odpružení a jsou fakt lehké. Já je mám na tvrdý povrch a jsem spokojený.

Edited by guzmic

Tlumení je super a vydrž taky v pohodě. Nabehal jsem na nich přes 1000km a vypadají jako nové. Co me vadí je, ze přes to tlumení neni takový cit v noze. Pocitově pomalejší bota. Teď mám objemovku od salmingu, vyhovuje vic

Kdybyste někdo chtěli, mám volné Huaka Hoka One One, oranžový - 44 nebo 45. Nějak mi nesedly. Naběháno 30km jako nový. za litr.

Zůstávám už navěky u Asics GT2000, už žádný experimenty..