moco Posted April 27, 2022 Report Share Posted April 27, 2022 Já jsem koupil taky Altry větší, resp. klasicky "běžeckou" velikost cca 1 cm+, ale i tak, když se rozeběhnu/rozejdu, tak špičku lehce cítím. Moje odůvodnění je, že když ty boty poskytují tolik volnosti noze a navozují pocit chůze/běhu naboso, tak noha více pracuje a roztahuje se více než u klasických tenisek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jhonzatko Posted April 30, 2022 Report Share Posted April 30, 2022 Rád bych zkušenější poprosil o radu. Při běhání s sebou nutně potřebuju tahat telefon, klíče, sluchátka, kapesník a doklady.Teď z jara jsem to tahal po kapsách bundy, ale jak se otepluje, tak to najednou není kam dát a v kapsách kalhot či kraťas mi to vadí.Jak řešíte vy? Ledvinka by mi asi vadila, mám pocit. Nejvíc se mi pozdává nějaký ten ultra lehký batoh. Máte někdo zkušenost?Dává to smysl, případně co si u toho pohlídat?Díky za každou radu či nápad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted April 30, 2022 Report Share Posted April 30, 2022 Rekl bych, ze to je o zvyku a o vyzkouseni. Dobre padnouci ledvinka muze byt lepsi jak hur padnouci batoh. A naopak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapo Posted April 30, 2022 Report Share Posted April 30, 2022 Co běžecká vesta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajaj Posted April 30, 2022 Report Share Posted April 30, 2022 Me hodne vyhovuje od Salomon bezecky “pasek”. Nevim, jak presne to popsat. Hledej “adv skin” nebo “pulse”, kam se da nacpat dost veci. Jen tam neni nic na zip, ale vse drzi jak ma a nikdy nic nevypadlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
jhonzatko Posted May 1, 2022 Report Share Posted May 1, 2022 Diky, ten Salomon Adv Skin vypada skvele! Cenovka mi na moje zrychleny plizeni prijde nesmysl, ale zkusim juknout po nejake alternative ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted May 1, 2022 Report Share Posted May 1, 2022 Před hodinou, jhonzatko napsal: Diky, ten Salomon Adv Skin vypada skvele! Cenovka mi na moje zrychleny plizeni prijde nesmysl, ale zkusim juknout po nejake alternative ... Mám ledvinku za 500kc je to fajn, ale pokud jí pořádně neutáhneš kolem pasu, poskakuje, to je na kočku. Poslední dobou, mi extra sedí ultra lehký batoh od Dynafitu, dostal jsem ho x let zpět k startovnému a sedí neskutečně dobře, běháme ho čtyři běžci v okruhu pár kilometrů. Bohužel Dynafit vybavení je celkem drahé... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykan Posted May 1, 2022 Report Share Posted May 1, 2022 Ja mam pasek z Alzy a na takovy lehky popobihani je to v pohode. https://www.alza.cz/yenkee-ybm-w510bk-d5531107.htm nebo treba: https://www.decathlon.cz/p/nastavitelny-bezecky-opasek-modry/_/R-p-302460?mc=8504724&c=ČERNÁ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted May 1, 2022 Report Share Posted May 1, 2022 Já nosím klíče v ruce, alespoň posiluju levacku Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
moco Posted May 1, 2022 Report Share Posted May 1, 2022 Já kdysi klíče (vchodové a vstupní dveře) řešil navléknutím na tkaničku boty a zasunutí mezi tkaničky a jazyk Jinak běhám s ledvinkou na tělo (je úplně placatá) z Ali asi za 70 Kč a slouží dobře již několik let. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jhonzatko Posted May 1, 2022 Report Share Posted May 1, 2022 Diky vsem za postrehy, mozna dam te ledvince jeste sanci a nekde ji vyzkousim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted May 2, 2022 Report Share Posted May 2, 2022 před 13 hodinami, jhonzatko napsal: Diky vsem za postrehy, mozna dam te ledvince jeste sanci a nekde ji vyzkousim! hlavně, ať je široký a pružný....zkus něco fakt malého jen na mobil a kliče.... např: YKZ DX719 sportovní opasek ledvinka na běhání na mobil černá - BezdratovePecky.cz nebo trochu větší Aonijie E916 sportovní ledvinka na běhání - BezdratovePecky.cz Link to comment Share on other sites More sharing options...
jhonzatko Posted May 2, 2022 Report Share Posted May 2, 2022 Tak jsem dneska vyrazil do outletu Salomonu a povedlo se mi za super penize odnest si Adv Skin 12 a Pulse Belt. Ten pas bude na kratsi vybehy a intervaly na hristi u baraku a vesta na trailove vybehy. Mam z ni fakt radost, takhle velkou sice nepotrebuju, ale sedela mi nejlepe a navic byla za lepsi cenu nez nizsi modely. Zatim jsem s ni poskakoval jen doma, ale sedi fakt jak prdel na hrnec. Bozi! Takze diky vsem za rady, uz se tesim, az vybehnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted May 12, 2022 Report Share Posted May 12, 2022 Když je běžec magor, běhá furt stejnou trať. No, když je supermagor přihlásí se do výzvy 100* na jeden kopec za rok. Už jsem na čísle 55 ještě že tam vedou snad čtyři cesty. Jo a konečně jsem v top deset na nějakém segmentu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anela Posted May 12, 2022 Report Share Posted May 12, 2022 hmm, tak to asi to pivo na lyse letos vyhrajes a jeste tam budes asi 4x rychleji nez ja paradni vykon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted May 12, 2022 Report Share Posted May 12, 2022 Můžeš zůstat úplně v klidu, časy si nějak extra nezlepšuju.... desítku mám stále nad padesát Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prochy68 Posted May 12, 2022 Report Share Posted May 12, 2022 Můžeš zůstat úplně v klidu, časy si nějak extra nezlepšuju.... desítku mám stále nad padesát Ale ty ji mas urcite s prevysenim 1000m Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
guzmic Posted May 12, 2022 Report Share Posted May 12, 2022 před 58 minutami, Prochy68 napsal: Ale ty ji mas urcite s prevysenim 1000m Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Bohužel nemám, já jsem fakt pomalý. 1.5. jsem běžel 6km Conti Běh kolem řeky za 28 min tzn. teoreticky desítka pod 50 ale jestli bych to dal, fakt nevím. Ale, je pravda, že můj standartní tréning je aktuálně cca 6-8km a skoro +900m :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anela Posted May 16, 2022 Report Share Posted May 16, 2022 koupil jsem si nove tenisky do terenu, zatim asi 15 km, trakce je dobra, na to ostatni si zvykam. pusobi bytelne a odolne, tak uvidime, jak o vikendu na 50 km trati... mohl by to byt kazdopadne zajimavy tip pro ty co hledaji sirokou botu - neznam sice altru, ale mam dojem, ze jsem nic sirsiho na noze jeste nemel - https://www.triexpert.cz/produkt/3013-panske-krosove-bezecke-boty-brooks-cascadia-16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ismit Posted May 16, 2022 Report Share Posted May 16, 2022 haha, tak jsem se nechal inspirovat. široké boty potřebuju jak sůl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts