Jump to content

běhání

viking

Recommended Posts

V 9. 4. 2023 v 12:15, Gulas napsal:

@Beet Díky, už si to štráduju po Chilkoot trail :D Ještě teda dotaz k nastoupaným patrům. To je metrika, kterou podle mě moje hodinky (735xt) doposud nezaznamenávaly. Dá se to nějak nastavit, nebo je to na nový hodinky? :D

Jinak já odznáčky řeším až posledních pár měsíců. Dřív jsem garminy nosil čistě na sport a nechtěl jsem být jejich otrokem např. kvůli krokům. Ale zvykl jsem si rychle a je fakt, že mě ven dostaly i tehdy, kdy bych normálně nešel.

735 nemají barometr, takze to nijak neobejdes. Takze nove hodinky.

Nemá niekto tip na tričko na behanie do vetristého (tak 20-40 km/h) počasia? Nosím tenučké behacie merino/plast plus tenučkú vetrovku, ale v tom sa pri týchto teplotách okolo 8-10 °C potím viac, ako by som chcel. A bez vetrovky ma prefúkne.

Tričko by malo mať dlhé rukávy, vynikajúcu priedušnosť aj vetruodolnosť. Jo, a nutná podmienka je aspoň malý golier, to asi výber dosť zúži... Materiál mi je jedno.

V 18. 4. 2023 v 13:13, wawrik napsal:

Nemá niekto tip na tričko na behanie do vetristého (tak 20-40 km/h) počasia? Nosím tenučké behacie merino/plast plus tenučkú vetrovku, ale v tom sa pri týchto teplotách okolo 8-10 °C potím viac, ako by som chcel. A bez vetrovky ma prefúkne.

Tričko by malo mať dlhé rukávy, vynikajúcu priedušnosť aj vetruodolnosť. Jo, a nutná podmienka je aspoň malý golier, to asi výber dosť zúži... Materiál mi je jedno.

Napadla mě jako první firma GORE  

Mají i s golierom, ale vypadá už moc teple (myslím teple, ne teple) :)

Panske-bezecke-triko-GORE-M-GWS-Base-Layer-Long-Sleeve-shirt.jpeg.1468d961fe08f76decb2667c59b7fb9e.jpeghttps://www.triexpert.cz/produkt/4797-panske-bezecke-triko-gore-m-gws-base-layer-long-sleeve-shirt/16258?gclid=Cj0KCQjwxYOiBhC9ARIsANiEIfYZaS_3dMSLmlRb3ToCv1rx_5fwifW6rXURcIOPvitmCfOBMSL3QrEaAq0rEALw_wcB

V 18. 4. 2023 v 13:13, wawrik napsal:

já mám už roky tohle:

Pánske hrejivé bežecké tričko Warm Day Visibility s dlhým rukávom - Decathlon

já v něm odběhám celý studený půlrok, nosím ho fakt často.

extra kosa termo prádlo, tričko a vesta (bunda)

kolem nuly termo + tričko

do deseti stupňů jen tričko.

před 18 hodinami, Ajaj napsal:

po hooooodně dlouhé době jsem se rychlostí cítil jako mladík. Někdy je fajn bejt starej a mít prachy 😎

IMG_0035.thumb.jpeg.326a3b3edb9f079a222849af0ddf72df.jpeg

haha presne, lita v tom clovek jako vitr 🙂  Next3 mam na desitku, Adios Pro na 1/2 Marathon a na Marathon sem si ted donesl Rocket X 2 😄 moje pani se me uz trochu smeje, pry je beh levnej sport :D

před 1 hodinou, Ajaj napsal:

na dědka a na to že tyhle “kosmický” rychlosti vůbec netrénuju, tak obrovská spokojenost. Stáří se vodkládá. Letos ještě ne 🖕

79807B70-D42F-47A9-9982-FD205FB11DC8.jpeg

pěkný, gratuluju 🙋‍♂️😎

@Ajaj krásné tempo palec hore

já jdu zítra vyzkoušet firemní běh 6 km tak doufám, že se zlepším, kilometrů mám v nohách tak 2x tolik jak loni.