Jump to content

Recommended Posts

Posted
před 20 minutami, xcmaniax napsal:

No chyba je v tom exportnim souboru co Apple generuje pro stravu - asi tam ta data nejsou nebo nevim co udelat aby tam byly. Kamaradi co mam na strave a behaji nebo jezdi s Garminem to tam v pohode maji. V iPhonu v Apple apce to samozrejme taky je. 

jak rikam mám garmin a na strave to nemám :) v garmin appce na ios to taky je, tak nevím, ale jelikož na to koukám jednou za uherak je mě to tak nějak fuk, držím palec

Posted
V 11. 6. 2023 v 16:54, sido napsal:

jak rikam mám garmin a na strave to nemám :) v garmin appce na ios to taky je, tak nevím, ale jelikož na to koukám jednou za uherak je mě to tak nějak fuk, držím palec

@xcmaniax nedalo me to a zeptal sem se kluku na hodinkach365 tj z mého pohledu širokodaleko nejlepší zdroj informací o sportovních hodinách a odpověď níže

včera, reagovat
Ahoj, mám FR965 a beham s hrudním pasem. Některá data která jsou v garmin aplikaci jako napr vertikální oscilace, délka kroku atd se nepřenesou do Stravy, nemáte s tím zkušenosti? Data jako kandence, HR, waty se přenášejí… predem díky
m265847.jpgMatěj Urbaczka  dnes
Zdravím, Zdeňku, data o dynamice běhu se nepřevedou nikdy. Strava s nimi neumí pracovat a bere si jen to nejzákladnější.
Posted

Moc diky. Me se prenasi pouze tep a data z gps. Neprenasi se mi treba ani ty waty, kadence…kamaradovi ano. Ty dalsi “blbustky” tak nak beru ze tam nejsou a jsou jen v Apple aplikaci.  

Posted
před 11 hodinami, xcmaniax napsal:

Moc diky. Me se prenasi pouze tep a data z gps. Neprenasi se mi treba ani ty waty, kadence…kamaradovi ano. Ty dalsi “blbustky” tak nak beru ze tam nejsou a jsou jen v Apple aplikaci.  

jj je to skoda kazdopadne, clovek musi cucet do dvou appek, pritom data jsou to jedna...

Posted

Zdar borci, mám problém u garmin instinct v hodinkách jsem měl standartně nastavené používání jen GPS, je tam jestě GPS + glonass nebo GPS + galileo popř čtvrtá možnost "Ultra track" nebo tak nějak (omezené určování pozice aby dýl vydržela baterie) 

v čem je problém: od začátku mi ukazuje +- o 100% vyšší převýšení u běhu (jedna aktivita po aktualizaci mi připadala OK) včera už zase asi blbost.
nejde mi o přesnost je mi fuck jestli to ukáže +250m nebo +265m ale aby to ukazovalo aspoň trochu rozumně.

Nějaký tip co zapnout?

+ je tam nějaký 3D rychlost a 3D vzdálenost to je na co dobrý?

zítra zkusím ten Ultra trac a uvidím co to nahraje.

Posted

zkusil bych GPS+ glonass, to ze nastavis ultra track, ti jen snizi frekvenci zaznamenani polohy

Posted

Zkusím i to, jen mi nejde do hlavy taková chybovost... včerejší aktivita tipuju tak +250m a zahrálo mi to +430

jestli nemůže dělat paseku, časté snímání polohy, fakt nevím 

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
Zkusím i to, jen mi nejde do hlavy taková chybovost... včerejší aktivita tipuju tak +250m a zahrálo mi to +430
jestli nemůže dělat paseku, časté snímání polohy, fakt nevím 
Screenshot_2023-06-13-15-46-55-28_d9aa206de00b4b7c29deeb8e9ccbd9e7.thumb.jpg.36bf4133b15243333fb703c9f2058990.jpg
Kontroluj tlak vzduchu, jaky ti to ukazuje. Vychazi to z techto hodnot. Gps na vysku neni presne. Pisu to proto, jelikoz jsem mel stejny problem s Instinct. Zacalo to nejdriv merenim absurdne velkych cisel a casem uz nic, jelikoz tlak ukazoval maximalni hodnotu. Nekde na forech o teto chybe pisou. V ramci reklamace vymeneno za komplet nove.
Jinak nekdriv urcite nejdriv zkusit kalibraci tlakomeru a pak pripadne reset.
Pridane druzice jinak zvysuji presnost polohy ale zvysuji spotrebu. Ultratrac jak pise kolega, jen zmensi frekvenci sberu dat aby vydrzely dele nahravat.

Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk

Posted (edited)

S tim barometrem uz tu nekdy neco probehlo (nejaky profukovani/proplachovani) nebo se pletu a bylo to jinde?

Edited by Prochy68
Posted
před 40 minutami, Prochy68 napsal:

S tim barometrem uz tu nekdy neco probehlo (nejaky profukovani/proplachovani) nebo se pletu a bylo to jinde?

to vůbec netuším... musím kouknout internety

Posted

je to tak, zde zakoupené FR745 - super hodinky, jen měřily kraviny u převýšení, hlavně u změn. Furt měly tendenci se rekalibrovat.
zkoušel jsem to a ono... a nakonec reklamace na poslední chvíli - byla udělaná na půvoního majitele (já jsem 3tí, haha), každopádně dobře to dopadlo. můžu doložit print screeny ze Stravy.

Posted

Nejsem první majitel, takže reklamace asi neprojde a už jsou asi i starý.
Zkusím teď nějaký běhy měnit ty gps nastavení a pokud mě to bude dál srát, tak poletí o dům dál.

Posted

Tak běh hore jsem měl zapnutý jen to ultra track a zaznamenalo to o 500m víc na trase 4500m a výškových jen +96m výchozí bod je 300m.n.m a cíl v 550m.n.m takže tohle nepůjde.

Dolů jsem pustil GPS+glonass a jak trasa tak metry cca cajk, zatím to nechám.

díky @Prochy68

Posted (edited)

A protože jsem debil, a nedívám se pod nohy jdu hledat octanovou mast a led.....

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Edited by guzmic
Posted

@Ajaj Gratulace , ja si rikal jestli si byl na K100 a ejhle, jina akcicka

Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk

Posted
Před hodinou, Ajaj napsal:

Tož tak. Ale docela to bolelo. Asi už su staré

gratuluju, paradni vykon 😉