Přejít na obsah

Kde servisovať v Prahe Seiko?


Doporučené příspěvky

Moje Seiko SARB033, kupované tu na fóre pred rokom, sa zhoršili z -6s / deň na -87s / deň takže potrebujem servis.

Bol som v Koscome, lebo som ho našiel ako oficiálny Seiko servis a bol to dosť zlý zážitok, hlavne ten ich prístup (chcete vymeniť baterku? nie baterku fakt nemám. ste si istý, že nemáte baterku?). Nechal som tam hodinky s tým, že sa mi do týžďňa ozvú s diagnostikou. Prešel týždeň a nič. Dva týždne. Keď som tam po 2 týždňoch volal a konečne ich donútil k diagnostike, tak mi bolo povedané, že servis môžu spraviť o 5 mesiacov. To sa mi čakať nechce, stačí, že som čakal ešte další týžden kým som si mohol prísť po hodinky (nejak zabudli uzavrieť zakázku, tak to mal u seba človek, ktorý mal dovolenku ...).

Nejaký iný tip kam na servis?

Upraveno uživatelem extreeme
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle mi na Koscom moc nesedí, ale tak, stát se to mohlo.

Jistota skvělého přístupu i odvedené práce je např. @ONYX servis hodinek Jihlava, ale nevím, jaké teď mají termíny, zkus napsat Rudovi do SZ, určitě se ti ozve. Hodinky je možné poslat poštou nebo si pro ně pošlou kurýra, záleží na domluvě. Já takhle řešil servis dvou hodinek a za těch pár korun za poštu se to vyplatí mít jistotu i záruku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já si je teda nechal vždycky servisovat v Pražském Hodinářství, ale místní by s takovým doporučením nemuseli souhlasit :D Tam teda akorát většinou platilo, že ti nedají nějaký termín, takže to může být za měsíc, ale taky za dva. Já tam nechal servisovat svoje SARB0017

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
  • po měsících...
V 15. 6. 2022 v 9:58, Ruiz.aw napsal:

Doporučuju Knepsl a Mejzlík ve Střešovicích, kousek od Nemocnice. Už je to déle co jsem tam byl ( přesně s tím problémem co máš ty ), ale naprostá spokojenost. 

Pro všechny další členy, co budou tenhle thread číst, mám špatnou zprávu:km.thumb.png.689167130e9b08e5e169c0b19a67770f.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kvuli tomuto atelieru jsem se dal na hodinarsky servis. Odmitli mi opravit hodinky pro maminku. Ano meli pravdu ze to byl levny bezkamenovy strojek ale ja to chtel opravit a cena me nezajimala. Stejne odmitli. Nicmene jejich dilna byla pro me oko pohadkova.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...
před 29 minutami, childe napsal:

Nemáte tip kde by by v Praze opravili tyto Seika s quartzem. Strojek je asi kaput tak bude nutná výměna.

Pokud je v háji strojek a nemáš náhradní, pak se obávám, že Tě kterýkoli hodinář pošle někam, protože pokud ho náhodou nemá on, shánět ho po aukcích nebude. Toto jsou již vintážky a kalibr 8F56 není zcela obvyklý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem zvědavý zda Ti odpoví něco víc než jen to, že se jedná o starý model hodinek s tím, že strojek je nedostupný. Nebo by to ještě mohly poslat do Japonska, což by stálo více než koupě podobného modelu na netu. Pokud je strojek opravdu KO, tak bych se spíše podívat po zánovním a funkčním strojku a pak se domluvil s hodinářem na prohození. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...