Jump to content

Dushakxův „PODKOBEREC”

Dushakx

Recommended Posts

Momentálně nejnovější přírůstek. Junghans Max Bill. Pokukoval jsem po nich s přestávkami už asi rok, vždy se však vyskytlo něco “důležitějšího”. Teď, když jsou konečně doma, moc nechápu, proč jsem si je nepořídil dříve. 

37C1B476-3D1D-4F93-8830-C2EBE92770AF.jpeg

Skvela volba. Ja manzelce onehda k vyroci poridil tyto (foto na my ruce) a je s nima spokojena. Po pravde nechapu, ze tady nemaji podstatne vetsi popularitu. Kazdej je chvali, ale ma je pomerne malo lidi. 

38D30374-939E-4629-8F24-E6553EB3795A.jpeg

Nad tím si lámu hlavu taky, proč jich tu není víc? Junghans vlákno je skoro neaktivní. Ta barvička tomu dodává šmrnc, žena po mých už taky pokukovala 😄 Asi to budou sdílené hodinky.

Před hodinou, Dushakx napsal:

Nad tím si lámu hlavu taky, proč jich tu není víc? Junghans vlákno je skoro neaktivní. Ta barvička tomu dodává šmrnc, žena po mých už taky pokukovala 😄 Asi to budou sdílené hodinky.

Jj to jsou damsky 34 mm, baterky. Zena je fakt spokojena. 

• 3 weeks later...

Tak jsou zpátky na tahu, jelikož dorazila nová spona. Konečně spona, která se mi nesnaží uřezat ruku 😄

A  ten ciferník mě asi nikdy nepřestane bavit ...... WAU!

_7210347-2.jpg

_7210348-2.jpg

_7210343.jpg

Ahoj, paradne fotky. Mohol by si odfotit aj tu novu sponu na Samuraioch a pripadne kde si ju kupil? Ja mam Turtle a ta potapacska extenzia na spone mi tiez reze do ruky .... Dakujem 🙂

před 24 minutami, pauliej napsal:

Ahoj, paradne fotky. Mohol by si odfotit aj tu novu sponu na Samuraioch a pripadne kde si ju kupil? Ja mam Turtle a ta potapacska extenzia na spone mi tiez reze do ruky .... Dakujem 🙂

Ahoj, děkuji za poklonu.

Kupoval jsem z eshopu strapcode. Údajně jde koupit i na Aliexpressu levneji, ale tam nemam účet a zkušenost. Hodím sem pár fotek jak budu mít čas.  

Proto zatím odkaz: 

https://www.strapcode.com/collections/divers-clasp/products/parts-nt-clasp-020b

Koukám, že přidali i novou levnější… sakra 😄 

https://www.strapcode.com/collections/divers-clasp/products/strapcode-watch-bands-nt-clasp18-023b

Každopádně rozměr na Samuraje jsem bral 20 mm náramek se mírně zužuje, z 22 na 20mm. Tipuju, že na želvách to bude stejně.