Jump to content

Dushakxův „PODKOBEREC”

Dushakx

Recommended Posts

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Longines Spirit - velikost 37 mm

Sny se mají plnit! Láska to byla na první pohled, když jsem kupoval Hydroconquesty, tak jsem si tyhle Spirity vyzkoušel a řekl si, že je jednou musím mít! Mnozí mi tu potvrdí, že o nich melu již nějakou dobu 😄. Sice k nim byla cesta klikatá, tou cestou jsem potkal i jiné hodinky. Některé z nich zůstaly, některé již dělají radost někomu jinému. 

No a jaké jsou první dojmy ze Spiritů? Jsou to jednoduše hodinky pro mě stvořené!

Velikost 37 mm parádně sedne na menší zápěstí, ale nepůsobí na ruce nevýrazně. Kombinace broušených a leštěných ploch pouzdra si hraje se světlem a okamžitě vás zaujme. O ciferníku se dá říci to samé, aplikované číslice, logo a pět hvězdiček, chytnou sebemenší zdroj světla a zajišťují skvělou čitelnost i za horších světelných podmínek. Ciferník je sám o sobě krásně symetrický, i díky umístění data na šesté hodině. Skvělý detail je i zakončení sekundové ručičky červenou barvou. Tah je pohodlný, s jednoduchou, ale tenkou sponou, která nikde netlačí. 

Hodinky celkově působí luxusním dojmem a je to přesně ten typ hodinek, kdy fotka nedokáže podat skutečný dojem z nich.

A ať jen nekecám, zde jsou první fotky:

_9050043-2.jpg

_9050040-2.jpg

_9050037-Enhanced-NR-2.jpg

• 2 weeks later...