Přejít na obsah

Vypouklé sklo a nežádoucí odlesky


Doporučené příspěvky

Mám dotaz na zkušené. již jsem se v patřičném vlákně zmiňoval, že mám všem jistě známé Hamilton khaki Field mechanical, černý ciferník. Mají lehce vypouklý safír. Není tam žádný AR a občas je tam víc odlesků než by si člověk přál. Žít se s tím dá, ale otázka jestli by vnitřní AR významně pomohl, nebo ani ne. Přinejhorším i vnější AR.

Teď jsem tu viděl pár fotek Orlíků, kde se ty odlesky taky asi dějí. Ale co tam je ta sklo netuším.

Nechtěl bych dát zbytečně do toho peníze aby se zjistilo, že to je stejně k ničemu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@papunAntireflexy pokud vím řeší a pro externího dodavatele chystá třeba @ONYX servis hodinek - ale co jsem slyšel tak ne na každý safír se ty vrstvy chytí jak mají a u aplikací vnějšího AR na stávající sklíčka je tím pádem těžké dávat na výsledek předem nějakou záruku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pohledej ve vlákně ROLEX, vloni si tam jeden ze slovenských štamgastů nechával dělat oboustranný AR a byl celkem spokojený, tak si nech poreferovat o dlouhodobém výsledku.

Na druhou stranu totéž třeba nelze říct u restaurace vnějšího AR u sklíček Ω - tam se clockymu pár dní po znovunanesení začal loupat (je možné že šlo o nějakou nežádoucí reakci se zbytky podkladu), takže se nakonec stejně radši domluvila náhrada za nové originální sklíčko, které už oboustranný AR mělo a bylo to se zárukou.

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...