Přejít na obsah

Humor..?


šíma

Doporučené příspěvky

před 31 minutami, Bert napsal:

@vwtyp11

@VS

Borci, stojíte, jak asi tušíte, před otázkou existence či neexistence Chronomagu. Opravdu považujete (i vůči ostatním) za vhodné přilévat olej do ohně? A nebo to chcete rozjebat, a tak s chutí do toho? Jak to je?

Berte, upřímně, vzhledem k Tvojí profesi a tomu, čím vším sis už prošel v životě a s kým vším jsi se při tom potkal, nechápu, že na Tebe tyhle různý kváky mají takový vliv, vždyť tady jde ale vo úplný houby, naopak, je to tady docela zajímavý sociálně - psychologický prostředí pro výzkum a celá řada lidí, co se tady často prezentují jako pytlíci, bude ve skutečnosti docela fajn. Už jsme o tom v minulosti mluvili, já být Tebou, tak něco zpoplatním, třeba zrovna ty prodeje, kde se točí milióny a pár tisícovek rozhodně nikoho neposere.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po shlédnutí předcházejících příspěvků si tu jen odložím moji oblíbenou kárku:

S jistotou limitně se blížící jedné se v každém kolektivu dříve, či později, najde brzdič, či brzdiči, viz přiložený obrázek - pán úplně vlevo.

Typologie:

se zajímá o špatné zprávy, znepokojující zvěsti a rád je rozšiřuje dál

stahuje kolegy ve svém okolí do pozice potížistů, což nakonec vypadá jako váš problém

ať se děje, co se děje, brzdič se nezlepšuje, nemění a nezdokonaluje

je spokojený pouze tehdy, pokud věci naberou horší nebo úplně špatný směr

Je více než zásadní mít dovednosti a nástroje na rozpoznávání těchto lidí, abyste se vyhnuli jejich přijetí do organizace. Pokud je přece jen příjmete, vaše finanční i personální ztráty budou příliš veliké.
 

 

 

 

spatna_kara_mala.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 46 minutami, Bert napsal:

@vwtyp11

@VS

Borci, stojíte, jak asi tušíte, před otázkou existence či neexistence Chronomagu. Opravdu považujete (i vůči ostatním) za vhodné přilévat olej do ohně? A nebo to chcete rozjebat, a tak s chutí do toho? Jak to je?

Roberte, ruku na srdce. 
k cemu je svět, kde se nemůžeš smát. Oba víme z našich setkání, ze Forum je pro tebe důležité, zákaz vtipu je ale blbost, to uznas sám, když najdeš sílu odprostit se od ega.

jak pravil JW “smich lidi léčí, urazí jen blbce”

vyhrozovani “vypnutim” je nehodne tebe i nas. Vydírání patří do skupiny nástrojů, tech které si rad beres na paškál.

Stejne to nevypnes, tak proč si kazit den, propust si, ze vlákno humor bylo fajn, a bylo nedílnou součástí denního ritualu na chmg.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teda za sebe musím říct, že mi vlákno Humor chybí. A ani jsem teda moc nepobral, proč je to zavřené... Jakože četl jsem, pochopil, že pár nekorektních vtipů někomu rýplo do kuřího oka... Ale to snad není důvod to rušit. 

Btw... Kdo není citlivka, ať si na YT pustí Ligu mužské moudrosti... 😁 Pokud my tady máme zavřené vlákno Humor, tak ta partička by měla bručet komplet celá... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to pořád dokola, ach jo.... V sekci HUMOR nešlo primárně o zakazování vtipů. Bert smazal vtip o židech v koncentráku, který i pro mě byl za hranou a řekl, že si takové nadále nepřeje vidět. To bylo celé a mohlo to tím i skončit, pokud by někteří členové neměli nutkání s tím ostře polemizovat (na "Bertově dvorku") a přebíjet to dalšíma vtipama, které se nelíbily mě nebo Siwimu. Problém je v tom, že nikdo z těch co tlačili na pilu nepochopili co chci já nebo Siwi říct. Nechtěli jsme ani jeden zakazovat, nebo nahlašovat vtipy o postižených dětech. Jen jsme napsali svůj názor/úhel pohledu, tečka. 

To nicméně spustilo lavinu plků o korektnosti a podobných zaklínadel, o humoru bez hranic, cancel culture atd. atp. Siwi pak přestřelil s výzvou a zase jedni a ti samí do toho šlápli... zcela zbytečně. Přišlo mi to jak na Facebooku, na který kvůli toho nechodím už řadu let.

A dneska zase.... proč??? Přijde mi to jako úplně zbytečné chcaní proti větru. Nechci se tady cítit jako na FB.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...