Přejít na obsah

Rolex Milgauss - dodací lhůta - zkušenost


David71

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Každý kdo tyto hodinky kupoval má určitou zkušenost s dodací lhůtou. Špatná zpráva je, že když se o zkušenost někdo podělí, tak to pro Tebe moc neznamená. Je zde spousta proměnných typu. Kolik hodinek už jsi u tohoto AD koupil? Kupuješ tam jen Rolex, nebo i jiné značky? Jaké tam máš vztahy? Jak často je tam naštěvuješ? Jak se člověk, který hodinky přiděluje vyspal v den kdy tvůj model přišel na sklad? Prostě zkušenosti ostatních jsou k ničemu a je potřeba si udělat vlastní. Já mám nedávnou zkušenost s konkrétním modelem Rolex, který je druhý nejpoptávanější. Přijdeš jako neznámý člověk k AD a ani tě nazapíšou a po tobě přijde do obchodu člověk, který u dealera nakupuje 20 let, nechal tam hromadu peněz a to nejen za Rolex a hodinky má za 6 měsíců na ruce. Tak to prostě je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, The Last Boy Scout napsal:

Tady si můžeš počíst, jak to chodí ve světě.

Nechci bejt hnidopich, ale to je jak delat pruzkum mezi majiteli mercedesu s jakym autem jezdej. Kazdej na koho vyslo je happy. Na koho nevyslo je zklamanej. Jasne hodinky se vyrabej a prodavaj a jsou lidi ktery je opravu do ruky dostanou  😀 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 minutami, The Last Boy Scout napsal:

na každého se jednou dostane

Tahle věta je matematicky nepravdivá 😀 

Není to paranoidní. Musíš se zapsat, aby ti mohli "zavolat". Nic není zaručeně.  A nemá smysl se s tím stresovat. Nicmene dokud ti nezavolaji, tak to v podstate nemusi nic znamenat. Zname lidi, co jsou "zapsani" 5+ let zatimco jini dostali stejny kus ten samy rok. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, huhu4d napsal:

Ja mam info momentalne, ze cca 3 roky. Pritom je vacsia sanca, ze to prestanu vyrabat skor ako ich dostanes. Ale opat, ako pise Mrakous, je mozne, ze ich dostanes za 6 mesiacov :) Objednaj a podel sa s nami s Tvojimi skusenostami potom...

Mají se přestat vyrábět?  To by byla škoda, ty modré jsou parádní. Doufám, že je nechají jako poslední zástupce se starším strojkem. Ale vím, vyměnil Rolex i Air King, tak je to ve hvězdách. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...