Přejít na obsah

Breguet - dostupnost / kde koupit / cena


Mája88

Doporučené příspěvky

Dobrý den všem, snažil jsem se dohledat na tomto webu vlákno o hodinkách Breguet ale nikde jsem nic nenašel. Vždycky jen sem tam nějaká zmínka. Snad jsem hledal dobře. 

 

Chtěl bych se zeptat, jak by jste volili proces nákupu těchto hodinek. Nikdy jsem takové hodinky nekupoval (mám zatím "jen" Tagy, kde níže uvedené problémy nejsou 😄) a po přečtení info ve vlákně o Rolex a jak probíhá jejich nákup, jsem se až zděsil - člověk se prý musí zapsat na čekací listinu a doufat, že se na něj dostane řada, a i to, že se vlastně dostane na čekací list je malý zázrak 😄 Kdybych chtěl rolex koupit na chrono24, tak jsou zase prý předražené. Tak by mě zajímalo, jestli něco podobného platí i pro Breguet nebo je to zde situace lepší? 

 

Takže k mým dotazům je lepší Breguet kupovat v kamenném obchodě (není problém s dostupností či se dostat na čekací list) a nebo je lepší zakoupit na chrono24 od ověřených prodejců (kde můžou být k dispozici ihned ale asi za vyšší cenu)? 

 

No a tím se vlastně odstávám k dotazu ohledně ceny. Já vlastně nevím, jaká je jejich cena přímo od Breguet. Na ofiko stránkách jsem to nikde nenašel. A v kamenném obchodě ve Vídni jsem ještě nikdy nebyl, tak nvm jestli je potřeba se na každý model ptát, kolik vlastně stojí 😄 nebo kde zjistit ofiko cenu. 

 

Jo a ještě dotaz co mě teď napadl - bude cena v kamenném obchodě ve Švýcarsku mnohem lepší než v kamenném obchodě ve Vídni? (neřešme nyní clo a dph, pouze čistě cenu v obchodě).

 

Velice Vám předem moc děkuji za informace a rady od zkušenějších.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...