Přejít na obsah

Pochlubte se novymi prirustky!


ego alter

Doporučené příspěvky

Protoze hraju golf a podnikam i jine aktivity, pri kterych by mechanicke hodinky dostavaly dost zabrat. K obleku a na bezne noseni mam IWC, tyhle jsou na vikendy. Puvodne jsem si chtel poridit Kirium, jenze se pry prestaly delat a tak jsem sahl po techto.

Ufff...ja nevedel, ze by mechanicke hodinky byly takto citlive. Ale asi jsou me Seiko vyimka:) (http://www.chronoguy.com/horology/seiko/)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No nejen automatum... psal jsem ve fóru ruských hodinek své zkušenosti s Aviatorama, cal. 31681. Standardně mi dělají +20s za den (zanedlouho je nechám seřídit). Ovšem, po jedné osmnáctce za cca 4,5 hodiny najednou -25s... takže jsme pojal podezření že odstředivá síla ve švihu jim moc nesvědčí.... tak neím jak by takové letecké hodinky dopadly na ruce sportovního pilota - akrobata :-)

 

Bobe, díky za to foto! Modelce bys tyhle hodinky musel asi připnout na stehno, protože její ruka by pod nimi zanikla ;-) Jinak chlupy slušný, koukám že nejsem sám :-D. Skoro bych založil vlákno "jaké hodinky se hodí na chlupatou ruku ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...