sibirnaya Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 na ktery eterna LE? zalinkuj... jinak to sou moje new samurai, sou krasne tezky, sem z nich mnohem nadsenejsi nez ze seamasteru http://members.chello.cz/jenicek/foto/seik...iko%20421mm.jpg su krasne kolko stoji taketo potesienie? velmi sa mi pacia ahoj, jsou to seiko samurai, tady na prodejnim foru jsout ted za 4400 http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=6829 , jinak bezne se prodavaji za 4500 vc dopravy a cla tusim...
Sonny Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 na ktery eterna LE? zalinkuj... jinak to sou moje new samurai, sou krasne tezky, sem z nich mnohem nadsenejsi nez ze seamasteru http://members.chello.cz/jenicek/foto/seik...iko%20421mm.jpg su krasne kolko stoji taketo potesienie? velmi sa mi pacia ahoj, jsou to seiko samurai, tady na prodejnim foru jsout ted za 4400 http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=6829 , jinak bezne se prodavaji za 4500 vc dopravy a cla tusim... kde konkretne je nejaky dobry a lacny seiko web-shop? nasiel som ich za 280liber...to je prilis vela
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Tak mi dnes, díky Kubsonovi, dorazily Citizen Eco-Drive. Je to opravdu pořádný kus hodinek. Co nechápu je, že ač quartz, tak při spuštění chronografu běží vteřinovka "plynule" , a to se mi líbí. Asi poběží pořád.....
openspace Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Posuďte jak se hodí na zakázku vyrobený řemen na Jazzmastery. Nějaké nápady na případnou úpravu řemene? Barva kůže je odstín paprika kapie foťák to zrovna dobře nebere. Prostřední foto je skoro reál ostatní je moc přesmažené bleskem.
spiderer Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 openspace - pekny, mozna by mohlo byt zajimave svetle prositi remene v kombinaci se svetlym cifernikem Alespon me by se to tak libilo
Karol Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Tak mi dnes, díky Kubsonovi, dorazily Citizen Eco-Drive. Je to opravdu pořádný kus hodinek. Co nechápu je, že ač quartz, tak při spuštění chronografu běží vteřinovka \"plynule\" , a to se mi líbí. Asi poběží pořád..... tiež som si ju puštal škoda že sa po 12tich hodinach zastavi
Návštěvník tolja Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 kde konkretne je nejaky dobry a lacny seiko web-shop? nasiel som ich za 280liber...to je prilis vela Kubson, http://chronoshop.cz/
openspace Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 openspace - pekny, mozna by mohlo byt zajimave svetle prositi remene v kombinaci se svetlym cifernikem Alespon me by se to tak libilo Myslíš jako bílá nit? Nebylo by to díky typu hodinek moc? Spíše mne napadlo prošít řemen v ploše. nějaký kříž nebo něco jen na jedné straně řemenu.
spiderer Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Ja bych zkusil bilou nebo velmi svetlou sedou nit, myslim, ze by to k hodinkam sedlo, ale idealni by bylo to vyzkouset
openspace Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Možná menší křížek šedou nití nebo i červenou jen rozbít trochu tu plochu.
Jeremy Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Posuďte jak se hodí na zakázku vyrobený řemen na Jazzmastery. Nějaké nápady na případnou úpravu řemene? Barva kůže je odstín paprika kapie foťák to zrovna dobře nebere. Prostřední foto je skoro reál ostatní je moc přesmažené bleskem. Člověče, hodinky jsou to fakt docela hezký, ale ten řemen se mi nelíbí - možná v reálu vypadá líp. Nápad s netradičním prošiváním se mi ale líbí!!! Nějaký křížový prošíváný, možná diagonální. Co třeba 4 pruhy švů - dva tradiční na stranách a dva uprostřed? Jo - a viděl jsem kdysi někoho se světlým číselníkem a měl k tomu skoro bílý tah! Fakt hezký! Od té doby jsem to sháněl, ale nejsvětlejší co jsem sehnal je světle hnědý pštros.. Nebyl by kontakt na výrobce a naznačení lhůt a cen? :-)
ctenar Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 openspace - pekny, mozna by mohlo byt zajimave svetle prositi remene v kombinaci se svetlym cifernikem Alespon me by se to tak libilo Myslíš jako bílá nit? Nebylo by to díky typu hodinek moc? Spíše mne napadlo prošít řemen v ploše. nějaký kříž nebo něco jen na jedné straně řemenu. Tak to je poprvé co vidím Jazzmaster Maestro na jiné než "oficiální" fotce a vypadají ještě lépe než na těch "nabídkových" fotkách na Webu. Jsou krásné... Doporučuji prošití bílou nití. Další dotazy "nalomeného" člena: Máš na zakázkovém řemenu originální sponu ? Když měnili řemen na mých Jazzech, tak mi v hodinářství sdělili, že orignální sponu nepřehodí na nový řemen, neb nemají nářadí a dokáže to jen Hibernia... Jaký je skutečný průměr bez korunky ?? A fotka na ruce by nebyla ??
openspace Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 Fotku na ruce rád dodám ta spona je tam z originál hnusného hnědého řemenu. Hibernia jsou opravdu borci ne jak jiní prodejci u nás ještě z pražských tedy Dušák. Ostatní, které jsem prošel teda přístup k zákazníkum nicmoc, což bylo asi i případ toho hodinářství o kterém se zmiňuješ. Jsou hodináři a prodejci. Řemen jsem si nechal vyměnit v Klenotech Aurum nebo jak se ta jejich síť jmenuje za 81Kč za 15 minut. Slušně jsem poděkoval a mizel s úsměvem na rtech se kochat.
vlasta66 Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 Můj nový přírustek STURMANSKIE REMAKE - OCEAN 2006
Návštěvník tolja Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 Můj nový přírustek STURMANSKIE REMAKE - OCEAN 2006 WOW, ty jsou čupr, gratulace
X-Bob Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 pripojuji se s obdivem Ac nemusim male cifernicky atd, tak toto pekne!
Baker Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 Můj nový přírustek STURMANSKIE REMAKE - OCEAN 2006 Pekne, gratuluji, fotecka na ruce by nebyla ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se