Přejít na obsah

Univerzály do padesátky


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 143
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Noo, ty Sinny mi do toho, pravda, hodily trochu vidle. Zvlášť, když jsou teď na Chronu, navíc v modré...:wacko: Vzhledově, rozměry a i použitelnost jsou asi fakt 100%. Má to, ale, zase háček. Sinn, jakožto jistě kvalitní hodinky, jsou u mě jako značka, bohužel, někde na neutrálu a to si nejsem jistý, že za to chci dávat sedmdesát...Nicméně ty na Chronu mě dost lákají, protože vypadají fakt skvěle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jasně, Breitling má zvuk i pro nehodinkáře. Ale v tomto třeba můj pohled na věc je takový: co udělá borec se 100k měsíčně, když chce udělat dojem, aniž by si kdy lámal hlavu nad hodinkama...zajde do prvního hodinářství a koupí si Breitling. Sinn je díky parametrům v mých očích vyzrálejší volba. Ale nic proti Breitlingářům, tradice, kvalita, to tam bezesporu je. Beru to spíš tak, že jsi měl nastavené nějaké parametry  a jen kvůli značce od nich ustupuješ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem se v tom večer trošku pohrabal a zjistil jsem, že jsem zase v prdeli.

Úplně jsem tomu nevěnoval pozornost, protože mě nenapadlo, že hodinky budou 14,5 mm silné, jak Sinn, tak Navitimer Chrono, což na ruce nesnesu ani náhodou. Přijde mi to strašně moc.

Začal jsem teda pátrat a vyšly mi z toho Navitimery bez chrona, které mají 10 mm, což mi přijde super. Jen ta WR.

A další možnost, která se mi trošku vrývá, jsou Tudory Fifty Eight v 39mm verzi, které mají  12 mm, což zvládnu, navíc teď v inzerci. Ale nemají datum, což bych asi dokázal zvládnout. Nicméně vzhled je pro mě takový...nevím, nikdy jsem po vyloženě potápkách neprahl. 

 

image.png

Tudor-Black-Bay-Fifty-Eight-Navy-Blue-M79030B-4-2048x1365.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nie som veru fanusik Breitling....ziadne z tych "Beciek" by som si na denne nosenie nekupil. Fortis (v tej vyblitej farbe), to je strach a hroza. Titoni, to radsej ani nekomentujem. Podla mna nekup nic a kasli na to. Daj tomu cas a uvidis. Ved ide len hodinky, cize totalnu blbost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Spongebob napsal:

Mě taky přijdou supr.. jen za mě ne na kůži. Ale ani nevím jestli se k nim dělá náramek..

Edit: omluva..jsem idiot, foto na tahu jsou kousek výš 🥺.

Jsou fakt super.. a do vody si pak můžeš udělat radost nějakýma míň náročnýma potápkama (Seiko, Citizen)...stejně u jednich nezůstaneš, tak aspoň můžeš pak střídat u vody ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak píše kolega Epsteinbarr, nechal bych to chvilku vychladnout. Máš to takový dost rozlítaný. Případně s těma BB58 rozhodně nešlápneš úplně vedle. To by mohla být cesta, ale nikam bych nespěchal. Stejně je ten výběr to nejlepší na tom. ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky všem za tipy, mimochodem ty Hamiltony nevypadají špatně, jako druhé hodinky, bez GMT se 42 mm a 10 ATM.

Nicméně, byl jsem zkusit na ruku Navitimery klasiky v chronu a zřejmě je rozhodnuto. 145 mm žádný problém, krasně sednou na ruku, velikost asi podle šablony mého zápěstí. A na živo mnohem hezčí než na fotkách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...