Přejít na obsah

Hodinky pro mladého /12let/


Doporučené příspěvky

Kluci synovi se líbí tyto jednoduché Casio MDV 107 verze Coke  /modro červená luneta/ . Má to jednu vadu,jsou velmi velké,dokázal bych si na něm představit něco kolem průměru 36-38mm , tyto mají snad 44 mm. Nejraději bych něco na tahu /náramku/ pochopitelně. Vodotěsnost min. 100M, čitelnost , datum na 3 hodině, náramek /klidně kvarc/, cena co nejméně 🙂 . Díky za tipyimage.jpeg.0843b7983df4d24bce5a732882c2da05.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 hodinami, KatkaB napsal:

Wenger?

Wenger Sea Force, jsou označené jako dámské, ale dámského je na nich jenom velikost (36mm). Jsou do 200 m, jen ta cena je krapet vyšší asi. 

https://www.helveti.cz/wenger-sea-force-010621111

Díky holko a kluci ,nejvíc se mi líbí ty Wengery ,ale mám dilema mladému koupit tak drahé hodinky,mohl by je ztratit, rozflákat......   Nějak pocitově mám limit 3-3,5 tácu max. 

Ty Invicty by se mi také líbily,ale mám averzi vůči značce a tak raději Casio ,jak Invictu 🙂  Ty Timexy se mu zkrátka nelíbí,no...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano mohl by si vybrat,v tom případě by vůbec neřešil cenu,však to fotr zaplatí.  Ano, chtěl jsem to jako dárek, opatrně " naťukával"  a bral to tak, že moc vztah k hodinkám nemá,ale chce je do vody, řeší barvičky a ostatní je mu fuk. Tož tak.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...