Přejít na obsah

Hodinarstvi Bechyne


INA

Doporučené příspěvky

  • po měsíci...
  • Odpovědi 382
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 3 týdnech...

Tak jsme v HK hodili očko...prostory krásné, ale co se týče nabídky tak zatím jen Longines, Prim, Balmain a Tissot. Tudory by tam měly také časem snad být (údajně i nějaké modely Glashutte) a slečna prodavačka (mooooc sympatická) mluvila ještě o nějaké značce, kterou se teprve mají dozvědět... tak uvidíme 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Ve ctvrtek jsme byli s detma na Sushi train v OC Chodov (Wesfield nebo jak se to ted jmenuje). Vesli jsme do OC, eskalatorem nahoru a pred Sushi Trainem trochu zpatky na krizovatce chodem primo jak brouzdaji lidi jsem zmercil "open style" obchudek. tak koukam na jedny strane asi 15 Tudoru ve 39, na druhy strane to samy ale v 41. Plus tam asi meli i jiny znacky.

Koukal jsem tam na Black Baye. Prijemny pokuk hned z vecere.

Pan mi zminoval a ukazoval karticku a nebo se stavte u nas u Bechyneho 😀

Takze tak.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...

Taky přidám svoji zkušenost, tentokráte z Prahy.

Psán dotaz skrze jejich webovky na dostupnost jednoho modelu Longines, tentýž den odpověď na e-mail, že se omlouvají, ale hodinky jsou již rezervované, ale v případě, že si zákazník hodinky nevezme, dají mi vědět a mezitím mi nabídli jiné alternativy. Za 2 dny telefonát, bohužel jsem nemohl zvednout, tak následně e-mail, že hodinky jsou k dispozici, načež si domlouvám osobní schůzku. Další den ráno mi volá pán, aby si potvrdil místo butiku, kam hodinky pošlou a schůzku.

Dorazil jsem do prodejny, velmi příjemný personál a pán, který mi hodinky předváděl byl velice ochotný a hezky jsme si pokecali i o hodinkách jako takových + nabídnutá káva.

Po nákupu jsem si šel nechat zkrátit tah do jejich servisu, zde jsem se opět setkal s velmi příjemným personálem a i tady jsme prohodili pár slov o hodinkách.

Suma sumárum, za mě velmi příjemný zážitek z nákupu nových hodinek a už teď vím, že se tam v budoucnu zase rád vrátím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
V 31. 12. 2022 v 18:17, papen napsal:

Vcera Bechyne Brno, velmi prijemne predani hodinek a 1,5 hodina diskuze s vedoucim prodejny. Za me palec hore za servis.

Musím souhlasit, byť jsem si pro hodinky nejel, tak nakonec velice příjemná debata. Butik je za mě o fous lepší než v Praze. A ve vitrínach bylo na co koukat. Nicméně jsem odjel s prázdnou, ale jiné ambice sem ani neměl.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Přidávám velmi pozitivní zkušenost s velkým servisem Rolex po 10 letech. Německo (Frankfurt) čekačka 6 měsíců, Carollinum 6-9 měsíců. Příjemný a erudovaný pokec s mistrem hodinářem, vyšel mi vstříc a hodinky byly do 3 týdnů k vyzvednutí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Rád se k Bechyněmu na Václavák vracím ... dříve na kukačku, ale v lednu 2022 na mě čekaly Explorery, včera po email. poptávce BB58. Vždy super přístup, v případě Tudorů rovnou zkrácení tahu na počkání (nemusel jsem do Štěpánské). Nevím co to bude příště, ale díky Dealu se portfolio značek rozšiřuje ...

A tak nějak mě baví to kafčo, pokec a závěrečná svlíkačka z fólií ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Rád popíšu své pozitivní zkušenosti ze Štěpánské (ze servisu i prodejny). Servis naprosto vstřícný a 100% přístup při reklamaci řemínku hodinek, které nebyly koupeny u nich. Původně měl být řemínek do 4 týdnů, byl do dvou dnů (trochu je podezírám, že ho měli skladem a 4 týdny jsou standardní informace), garanční kartu stačilo naskenovat a poslat mailem, prostě zkušenost perfektní. Vedle v prodejně jsem na ruce protočil pěkných pár hodinek a pan prodejce byl pozitivní, ochotný a šlo o příjemný rozhovor. 

Vím, kde koupím další hodinky...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...