roberthonzik Posted August 15, 2022 Report Share Posted August 15, 2022 Zapsání na suby no date před rokem,manželka na oyster a zatím nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted September 17, 2022 Report Share Posted September 17, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radik Posted September 18, 2022 Report Share Posted September 18, 2022 Hmm, tak koukám, že Rlx tam asi obdivovat nebudeme. No nevadí, teď jsem udělal úplně jinej úlet, takže s hodinkama mám tak min. na půl roku smůlu Aspoň nebude další nutkání. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted September 18, 2022 Report Share Posted September 18, 2022 Njn.,prý jenom Tudor, Longines, Prim, Balmain a Tissot. Na Rolby stále do Phy . Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted September 18, 2022 Report Share Posted September 18, 2022 Před hodinou, bobi napsal: Njn.,prý jenom Tudor, Longines, Prim, Balmain a Tissot. Na Rolby stále do Phy . Na zrovna na Tudory se tam rád mrknu, nové modely už jsou vcelku fešné.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted September 18, 2022 Report Share Posted September 18, 2022 Ale joo,na Tudory jsem taky nachystanej. To kvůli tomu od Grandu do kopce ještě těch pár kroků vylezu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
shewcza Posted September 19, 2022 Report Share Posted September 19, 2022 Vcelku nechápu proč tam nebude i Rolex? Kdo se v tom má potom vyznat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Locky Posted September 19, 2022 Report Share Posted September 19, 2022 Však v Budějkách taky Rolex nemají, ale zase tam mají Breitling... Za mě zbytečné mít Rolex všude, když jich nemají ani dostatek pro prodejny v Praze a Brně. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botswan Posted October 4, 2022 Report Share Posted October 4, 2022 Tak jsme v HK hodili očko...prostory krásné, ale co se týče nabídky tak zatím jen Longines, Prim, Balmain a Tissot. Tudory by tam měly také časem snad být (údajně i nějaké modely Glashutte) a slečna prodavačka (mooooc sympatická) mluvila ještě o nějaké značce, kterou se teprve mají dozvědět... tak uvidíme Link to comment Share on other sites More sharing options...
chief Posted December 30, 2022 Report Share Posted December 30, 2022 Ve ctvrtek jsme byli s detma na Sushi train v OC Chodov (Wesfield nebo jak se to ted jmenuje). Vesli jsme do OC, eskalatorem nahoru a pred Sushi Trainem trochu zpatky na krizovatce chodem primo jak brouzdaji lidi jsem zmercil "open style" obchudek. tak koukam na jedny strane asi 15 Tudoru ve 39, na druhy strane to samy ale v 41. Plus tam asi meli i jiny znacky. Koukal jsem tam na Black Baye. Prijemny pokuk hned z vecere. Pan mi zminoval a ukazoval karticku a nebo se stavte u nas u Bechyneho Takze tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papen Posted December 31, 2022 Report Share Posted December 31, 2022 Vcera Bechyne Brno, velmi prijemne predani hodinek a 1,5 hodina diskuze s vedoucim prodejny. Za me palec hore za servis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ersagon Posted January 28 Report Share Posted January 28 Taky přidám svoji zkušenost, tentokráte z Prahy. Psán dotaz skrze jejich webovky na dostupnost jednoho modelu Longines, tentýž den odpověď na e-mail, že se omlouvají, ale hodinky jsou již rezervované, ale v případě, že si zákazník hodinky nevezme, dají mi vědět a mezitím mi nabídli jiné alternativy. Za 2 dny telefonát, bohužel jsem nemohl zvednout, tak následně e-mail, že hodinky jsou k dispozici, načež si domlouvám osobní schůzku. Další den ráno mi volá pán, aby si potvrdil místo butiku, kam hodinky pošlou a schůzku. Dorazil jsem do prodejny, velmi příjemný personál a pán, který mi hodinky předváděl byl velice ochotný a hezky jsme si pokecali i o hodinkách jako takových + nabídnutá káva. Po nákupu jsem si šel nechat zkrátit tah do jejich servisu, zde jsem se opět setkal s velmi příjemným personálem a i tady jsme prohodili pár slov o hodinkách. Suma sumárum, za mě velmi příjemný zážitek z nákupu nových hodinek a už teď vím, že se tam v budoucnu zase rád vrátím. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petr_cha Posted January 28 Report Share Posted January 28 To je fajn, mit nove hodinky a pohodovy prijemny nakup.. jeste kdyby to tak fungovalo i s nekterymi dalsimi modely.. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dokusan Posted March 1 Report Share Posted March 1 V 31. 12. 2022 v 18:17, papen napsal: Vcera Bechyne Brno, velmi prijemne predani hodinek a 1,5 hodina diskuze s vedoucim prodejny. Za me palec hore za servis. Musím souhlasit, byť jsem si pro hodinky nejel, tak nakonec velice příjemná debata. Butik je za mě o fous lepší než v Praze. A ve vitrínach bylo na co koukat. Nicméně jsem odjel s prázdnou, ale jiné ambice sem ani neměl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts