Jump to content

Hodinarstvi Bechyne

INA

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 373
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...

Tak jsme v HK hodili očko...prostory krásné, ale co se týče nabídky tak zatím jen Longines, Prim, Balmain a Tissot. Tudory by tam měly také časem snad být (údajně i nějaké modely Glashutte) a slečna prodavačka (mooooc sympatická) mluvila ještě o nějaké značce, kterou se teprve mají dozvědět... tak uvidíme 🙂

• 2 months later...

Ve ctvrtek jsme byli s detma na Sushi train v OC Chodov (Wesfield nebo jak se to ted jmenuje). Vesli jsme do OC, eskalatorem nahoru a pred Sushi Trainem trochu zpatky na krizovatce chodem primo jak brouzdaji lidi jsem zmercil "open style" obchudek. tak koukam na jedny strane asi 15 Tudoru ve 39, na druhy strane to samy ale v 41. Plus tam asi meli i jiny znacky.

Koukal jsem tam na Black Baye. Prijemny pokuk hned z vecere.

Pan mi zminoval a ukazoval karticku a nebo se stavte u nas u Bechyneho 😀

Takze tak.

• 4 weeks later...

Taky přidám svoji zkušenost, tentokráte z Prahy.

Psán dotaz skrze jejich webovky na dostupnost jednoho modelu Longines, tentýž den odpověď na e-mail, že se omlouvají, ale hodinky jsou již rezervované, ale v případě, že si zákazník hodinky nevezme, dají mi vědět a mezitím mi nabídli jiné alternativy. Za 2 dny telefonát, bohužel jsem nemohl zvednout, tak následně e-mail, že hodinky jsou k dispozici, načež si domlouvám osobní schůzku. Další den ráno mi volá pán, aby si potvrdil místo butiku, kam hodinky pošlou a schůzku.

Dorazil jsem do prodejny, velmi příjemný personál a pán, který mi hodinky předváděl byl velice ochotný a hezky jsme si pokecali i o hodinkách jako takových + nabídnutá káva.

Po nákupu jsem si šel nechat zkrátit tah do jejich servisu, zde jsem se opět setkal s velmi příjemným personálem a i tady jsme prohodili pár slov o hodinkách.

Suma sumárum, za mě velmi příjemný zážitek z nákupu nových hodinek a už teď vím, že se tam v budoucnu zase rád vrátím.

• 1 month later...
V 31. 12. 2022 v 18:17, papen napsal:

Vcera Bechyne Brno, velmi prijemne predani hodinek a 1,5 hodina diskuze s vedoucim prodejny. Za me palec hore za servis.

Musím souhlasit, byť jsem si pro hodinky nejel, tak nakonec velice příjemná debata. Butik je za mě o fous lepší než v Praze. A ve vitrínach bylo na co koukat. Nicméně jsem odjel s prázdnou, ale jiné ambice sem ani neměl.