Přejít na obsah

Potápky PRIM 2022 LE


Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 17 hodinami, Jörg8X napsal:

Zase je fajn, že za to nechtěj kilo+ :)

Pořád doufám, že udělají moderní PS2, které budou normálně velké a cenově taky nějak přiměřeně...

Tak dřív byl Prim Tiger (Hippo), soudek àla PS2. Je to tedy už  pravěk a jiní majitele. Ale soudky umí. A nevypadalo to špatně, když se na ty hodinky zpětně koukám, tak vypadají i teď suprově. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se ty hodinky líbí, aspoň na fotkách. 100 m mne neuráží. Tohle nejsou profesionální potápky, je to limitovaná edice, vyznávající Hranickou propast jako symbol, český unikát, spojený i s potápěním, na který se tento novodobý designový remake původních potápěčských PS2 (s těsností 50 m) odvolává. Líbí se mi barva, tvar pouzdra, řemínek, celkové pojetí, rozhodně mi to nepřipomíná MPM a nevadí mi ani pohled z boku. Někdo tu napsal, že skutečnost pokulhává za návrhem, to si nemyslím, naopak se mi něco líbí víc než v návrhu, snad kromě fontu číslic na lunetě. Navíc návrhová grafika vypadá téměř vždy velmi dobře. Ne že bych ze svého pohledu nenašel nějakou disharmonii, třeba právě v boční siluetě nebo datumovém okénku, ale to se najde vždycky a všude a třeba ta boční silueta mi přijde celkem zajímavá i když jsou hodinky dost vysoké, dokonce vyšší než MIG-15 LE (15,6 vs 14,4 mm) se stejnou těsností, které byly titanové, se třemi lunetamiJe tam sice ETA, ale zase je cena, aspoň na limitovanou eltoní produkci, celkem příznivá, i když druhý pohled, možná dokonce i víc legitimní může být, že pěkné hodinky s tímhle strojkem i těsností lze koupit mnohem levněji, za tuhle cenu koupím krásné hodinky s těsností 200 i víc metrů a chronografem. Ani rezerva nátahu není oslňující. Prostě chápu mnoho těch výtek ale opakuji - mně se design těch hodinek líbí, dokonce hodně a myslím, že těch 100 kousků ELTON prodá co by dup, i když nevím jak může zájem ovlivnit absence inhouse strojku..   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsících...

Asi patřím zde k menšině, ale mě se ty potápky líbí. Po velkém rozhodování, zvažování a prohlédnutí jsem nakonec hodinky objednal do výroby a dnes přišly. 

První dojmy? Jsem velmi spokojen, na ruce vypadají moc hezky. Jsou opravdu masivní, takže úplně lehké na ruce nejsou. Zpracování parádní, dýnko - z mého pohledu krásné. Odkaz na původní potápky tam určitě je, Primácký kalibr bych přivítal, ale cena by zase byla úplně jinde. 

Pár fotek k představě.

1.jpg

6.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Spíš mi vadí ta modrá vlajka. Potápěč ve vodě je totiž signalizován dvěmi vlajkami, ale ani jedna z nich není na číselníku. Někdo v Eltonu spatlal ty dvě vlajky dohromady. Výsledkem je vlajka, která neexistuje, respektive existuje pouze v Eltonu ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vím, že ty hodinky budí emoce, což je vlastně pro hodinky dobře. 😉

A taky, že mnohým nesedí. Mě ale jo, tak jsem jen chtěl ukázat v reálu jak vypadají. Jinak barva cifru a lunety hodně záleží na světle. Na slunci výrazná modrá, při umělém osvětlení hodně tmavá. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...