Biges Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 Staré náramkové hodinky, plzeňský ležák a kus čabajky - to je pohodička. A s těma čínskejma sračkama, běžte vy, nově přišedší bloudi do zadele! Vrať se znovu na základku, primitive, i tvůj "podpis" je gramaticky špatně. Jistě, ve tvém podání jde o expresivní prznění češtiny. Skutečný dinosaurus. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 28. dubna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 Vrať se znovu na základku, primitive, i tvůj "podpis" je gramaticky špatně. Jistě, ve tvém podání jde o expresivní prznění češtiny. Skutečný dinosaurus. Už jsem ti to jednou napsal jako reakci na tvoje nejapné soukromé zprávy takže trošku déja vu: Běž do p....e sašo, anebo spíš šášo? 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. dubna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2010 QUOTE(Biges @ 28.4.2010 - 18:19) Vrať se znovu na základku, primitive, i tvůj "podpis" je gramaticky špatně. Jistě, ve tvém podání jde o expresivní prznění češtiny. Skutečný dinosaurus. Už jsem ti to jednou napsal jako reakci na tvoje nejapné soukromé zprávy takže trošku déja vu: Běž do p....e sašo, anebo spíš šášo? Ale, ale ... Trochu slušnosti prosím. Já myslel, že tohle je fórum gentlemanů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 19. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2010 Dle všeho jeden šedý Aukro v Polsku. http://aukro.cz/show_item.php?item=1236648778 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2010 A měl bych další barevnou mutaci PS2 kal.69 - černý cifr s černými indexy: Pro srovnání - černý se stříbrnými: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Zrovna se jedny šedý prodaly na aukru, pros.al jsem to o dvě minuty, což mě docela mrzí. Šel bych klidně vejš... http://aukro.cz/prim-sport-2-automatic-cal-69-i1686214642.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 3. července 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2011 Zrovna se jedny šedý prodaly na aukru, pros.al jsem to o dvě minuty, což mě docela mrzí. Šel bych klidně vejš... http://aukro.cz/prim...1686214642.html Ještě tam jsou jedny černé http://aukro.cz/nesk...1687908929.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Pět variant Prim sport automatic kalibr 69: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Pět variant Prim sport automatic kalibr 69: Fotka paterčat zezadu by nebyla? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Už je špatné světlo, tak jen při žárovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Už je špatné světlo, tak jen při žárovce To bohatě stačí. Všechny dýnka jsou s raženými informačními údaji. To jsme chtěl vidět. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Jenom, aby to nevypadalo zavádějící - tak většinou jsou považována tahle pouzdra za ta správná ke kalibru 69: Tohle je pouzdro od těch šedivých, já si je jen přehodil, abych je měl všechny stejně. Ty ostatní jsem sehnal v normálních pouzdrech, ale dýnka jsem neměnil. Ale to nic neznamená. Jednak pouzdra se měnily u hodinářů na běžícím páse(i já si kdysi u svých sportů nechal měnit pouzdro) a i dýnka s nápisy a bez nápisů se vyskytují běžně u stejných modelů automatů paralelně. Tomu už bych nedával žádný řád - to se produkovalo po roce 93 a podle mne tam dávali to, co zrovna bylo po ruce. Byla to dovýroba ze zbytků.Takový příklad - prim sport II automat miyota a ZJS - miyota má nápis Made in czech republic: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatoMato Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Len pre zaujimavost na aukru niekto predaval rovno 6ks vzacnych bielych cifernikov... Vysledna cena cca. 10K CZK za vsetkych 6 kuskov! Tak starych zasob je asi relativne dost. Zdroj aukro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Hmmm ... Tak ten vlevo nahoře nemám. A to jsem žil v bludu, že mám všechny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Asi už pro oči nevidím, ale není těch 6 ciferníků stejných? Tak jaké vlevo nahoře? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Nevidíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 No, nic. Tohle mi asi zůstane skryto, ale díky za brouka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 V autě, na mobilu: vnější číselné okruží je jiné, než u ostatních pěti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2022 Mám tuhle mutací v černém provedení, o té bílé jsem ani neslyšel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se