Přejít na obsah

Prim Sport II Automatic, kal.69

Doporučené příspěvky

Staré náramkové hodinky, plzeňský ležák a kus čabajky - to je pohodička. A s těma čínskejma sračkama, běžte vy, nově přišedší bloudi do zadele!

Vrať se znovu na základku, primitive, i tvůj "podpis" je gramaticky špatně. Jistě, ve tvém podání jde o expresivní prznění češtiny. :sick01:

Skutečný dinosaurus.

• Hlasovat proti 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vrať se znovu na základku, primitive, i tvůj "podpis" je gramaticky špatně. Jistě, ve tvém podání jde o expresivní prznění češtiny. :sick01:

Skutečný dinosaurus.

Už jsem ti to jednou napsal jako reakci na tvoje nejapné soukromé zprávy takže trošku déja vu: Běž do p....e sašo, anebo spíš šášo?

• Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři

QUOTE(Biges @ 28.4.2010 - 18:19)

Vrať se znovu na základku, primitive, i tvůj "podpis" je gramaticky špatně. Jistě, ve tvém podání jde o expresivní prznění češtiny.

Skutečný dinosaurus.

Už jsem ti to jednou napsal jako reakci na tvoje nejapné soukromé zprávy takže trošku déja vu: Běž do p....e sašo, anebo spíš šášo?

Ale, ale ... Trochu slušnosti prosím. Já myslel, že tohle je fórum gentlemanů.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...
  • po měsících...

Jenom, aby to nevypadalo zavádějící - tak většinou jsou považována tahle pouzdra za ta správná ke kalibru 69:

post-5320-060625100 1321027475.jpg

Tohle je pouzdro od těch šedivých, já si je jen přehodil, abych je měl všechny stejně. Ty ostatní jsem sehnal v normálních pouzdrech, ale dýnka jsem neměnil. Ale to nic neznamená. Jednak pouzdra se měnily u hodinářů na běžícím páse(i já si kdysi u svých sportů nechal měnit pouzdro) a i dýnka s nápisy a bez nápisů se vyskytují běžně u stejných modelů automatů paralelně. Tomu už bych nedával žádný řád - to se produkovalo po roce 93 a podle mne tam dávali to, co zrovna bylo po ruce. Byla to dovýroba ze zbytků.

Takový příklad - prim sport II automat miyota a ZJS - miyota má nápis Made in czech republic:

post-5320-008354300 1321028503.jpg

post-5320-088576000 1321028508.jpg

Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...