Přejít na obsah

Sellita SW330-2 rezerva chodu


Doporučené příspěvky

Ahoj, máte zkušenosti se Sellita SW330-2? Mělo by se jednat o vylepšenou SW330-1 s prodlouženou rezervou chodu na 56 hodin. Mám ji v ChW C63 GMT (kupováno 11/2021) a chtěl jsem zkusit rezervu nátahu. V neděli jsem s hodinkami ušel 10 km a pak je odložil. Zastavily se po 43,5 hodinách. Takže by mě zajímalo, jestli jsem je během tech 10 km natáhl málo, nebo by to mělo stačit a strojek má nějaký problém? Nebo těch 56 hodin je spíš marketing a v reálu to nemám čekat?

 

Mám trochu strach je natahovat doplna korunkou, měl jsem pocit, že Sellity to nemají moc rády. Ale měl jsem pocit, že skoro tři hodiny mávání rukou by je mělo natáhnou v pohodě...

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele, ono i ta 10 km chůze může být na plný natažení málo. Pamatuju si, že jsem šel prakticky z nulové rezervy podobnou vzdálenost s Rolexkama s 70h rezervou a říkal si, že to musí být natažený na max. Nakonec ale ani prd. Přitom běžný celodenní nošení funguje. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tenhle strojek neznám, ale s tou chůzí a natahováním je pravda, co píše xcmaniax. Kdybys je měl nasazené na kotníku 🙂 , asi by to bylo v pohodě, ale hodně záleží na stylu chůze a co při ní děláš s rukama. V tom pohybu může chybět třeba jenom fous k tomu, aby se rotor dostatečně pohnul a pak nemáš šanci je takhle natáhnout. Mám stejnou zkušenost s Tudorama, mnohakilometrová klidná chůze většinou nestačí, denní nošení jak kdy, prostě se málo hýbu. Rezervu mám ale změřenou a je dokonce vyšší než udávaných 38 h.

Vůbec bych se nebál je občas dotáhnout korunkou, někdo to zase řeší třeba winderem na pár otáček přes noc... Zkus hodinky celý den nosit, večer je ještě trochu dotáhni korunkou a odlož. Jsem si jistý, že budeš mít rezervu v pořádku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...