Přejít na obsah

Seiko vs Squale


Doporučené příspěvky

Oboje jsou super, ale Seiko jsou pohodlnější, nižší a mají delší rezervu chodu, Squale zase mají hezčí pouzdro, jsou sice vyšší, ale svoji výšku mají opodstatněnou 50atm… ja se stále rozhoduji zda si 317 nechat, jsou to skvělý tooly, být k nim i tah, tak není o čem přemýšlet…

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Seiko - zajimave jsou tim hranatym tvarem indexu, nejsou tam furt dokola omilane kulate jako na Squale, krasne brousene-lestene rucky, umne skryta datumka, ktera neni v teto pozici debilne naklonena, jak to byva, 70h rezerva, historicky odkaz, nizka vyska - nejnižší hodinky rady Prospex, ne ruce meuveritelne pohodli, příznivá cena, ale tah nebrat, jednak na nej nepatri a jednak Seiko absolutne neumi delat tahy. Squale, to je takový popelník osklivy.. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak,zatím díkec za názory a reakce,kucí. Mě asi přijde, že Squale má i větší "koule",než želvy. Jo,a ty vojenský Squale,taky dobrý,akorát škoda, že nemají datum,tan já potřebuji. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak velkou máš ruku?

Squale vypadají skvěle, zrovna 1521 snad ve všech variantách, a výborně mi seděly na ruce, což se o miniželvách říct nedá. Navíc by 1521 pouzdro mělo mít výšku 12,5mm, takže moc nechápu, proč rozdíl 0.2mm vůbec při argumentaci vytahovat. 
 

Na jak dlouho hodinky odkládáš?

Má někdo nakoukaný, jak moc padá s rezervou přesnost, tj o kolik se nenatahovanej strojek rozejde oproti denní odchylce při užívání?

Budu zvědavej, co nakonec vybereš, oboje jsou svým osobitým způsobem super, proto bude dobré polknout emoce a soustředit se hlavně na to, jak ti sedí na ruce. Čísla a city nejsou vždycky samospásný.

Nevím, jak velký jsi flegmatik, já ale musel ke spoustě +- ikonických kusů zůstat platonikem a nechal si jen ty, co    pohodlně sedí na hřbetu ruky bez nutnosti odkrvení..

Kapitola samotná jsou náramky, vyzkoušení všech možností může oddálit pochybnosti a tu promiskuitu.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím místní osazenstvo, 

musím říct, že když jsem začal chodit na fórum, tak jsem si nedokázal představit, že bych na Seika jen sáhnul. Přišlo mi to, jako kdyby někdo dělal záměrně nehezké věci (Picaso třeba). 

Po tak pěti šesti letech se mi začaly líbit a po tom, co jsem jedny od člena fóra pořídil, jsem z nich ještě víc nadšený. I když je tam NH35, dělají 2-3 s do plusu, každý je chválí a jsou lehoučké. 

Teď jsem koukal na želvy a přidávám se k názoru, že by neměly chybět...teda mě už chybět začínají a to jsem je nikdy neměl:D

Takže za mě...Seiko. 

 

Pěkný den, 

 

Jakub 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zatím nijak. Jubileum je až v lednu,tak mám čas to promyslet, a třeba se objeví i něco jiného. Teď sem koukal na ty Mida Ocean Star co dával do chlubícího vlákna chief a vypadají taky super.Na mě asi moc leštěnky,ale pěkný. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...