Přejít na obsah

Co říkáte na Nové Apple Watch Ultra?


Doporučené příspěvky

  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Taky jsem je pořídil a spokojenost. Vyhovuje mi ten alpský tah v zelené, chtěl jsem si dokoupit ještě ten gumový černý, ale tři litry se mi za něj dát (zatím) nechce. Pasují tam ale naštěstí i původní pásky k AW, takže zatím s čím měnit mám. Ne že by to bylo až tak potřeba, jen se mi nechce ten alpský tah namáčet, tak jsem koukal po něčem gumovém. 

Mám i jeden neoriginální mesh (Uniq), koupený ale v iWant, žádnej alík - a s tím mám problém ho nasadit. Nechce se mu do toho žlábku v pouzdře, silou to tam rvát nechci... Ale co si pamatuju, šel hůř i do AW 5. Jinak šlo všechno měnit hladce.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám je cca 1,5 měsíce a jsou to první AW co mi dávají 100% smysl. Uměl bych si představit mít je jako jediný hodinky a vlastně nic neřešit. Funkce všichni znáte, tak nemá smysl zmiňovat, ale u trackování venkovních sportovních aktivit je ten rozdíl slušnej. Lepší baterka, fenomenální displej, na ruce vypadají tak nějak chlapácky - přirovnal bych to k tomu, když si člověk vezme nějaký Béčka 🙂  Pořád nic extra senzor na srdeční tep, kde hlavně u cvičení s velkými výkyvy mezi tepy dochází ke zmatení a ten nárůst vezme děsně pozdě (třeba série angličáků atd.).  Konečně nějaké alternativa ke Garminu v ekosystému Apple. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Bohužel" je to tak, jak říkáš - mám je 14 dní, automaty se smutně zastavily a leží v koutě, soláry na parapetu, na všechno sedá prach a AW jsou ty jediný, co teď potřebuju nosit. Nejsou to moje první AW, takže nějaký ten wow efekt na začátku se už nekonal, ten systém je vlastně furt stejný - pohodlný, intuitivní, rychlý... ty hodinky dělají přesně to, co se od nich čeká. Baterka na pohodu, stejně je hodím na nabíječku večer, to mají tak 50 - 60 procent. Výrazně lepší zvuk jak u mne, tak u protistrany při telefonování. Jsou to taky první AW, u kterých mám od okolí 100% pozitivní reakci (a dokonce v práci si kolega, vědom si mé hodinkové promiskuity, vyjednal předkupní právo 😄 ) Už jsem si několikrát říkal, zítra si vezmu do práce Seika, ať taky ponosím pořádný hodinky... no ale nějak jsem to pokaždé odložil na příští den. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Zdravím všetkých, už ich mám vyse týždňa aj ja a na bežne mestské nosenie sú super. Baterka vydrží cca 3 dni a pri veľkosti 49 je to aj pre ľudí s väčšou rukou prijateľná alternatíva. To bol vlastne dôvod, prečo som sa nechal presvedčiť. Do fitka ale zatiaľ Garmin Fenix, tu som sa nejako k rozumnej športovej aktivite nedostal. Tep merajú zvláštne, Resp mám ja možno nejaké zle nastavenie. Ak viete poradiť, ako z AW dostať viac, budem vďačný.
A textilný zelený remienok je cool, ale na cvičenie treba asi gumený a tým pádom treba rátať s cca 100 eur navrch, alebo riešiť nejaký aftermarket..


Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

IMG_3782.jpg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já jsem už asi dvakrát měl ten gumový originál oceánský řemínek v košíku, ale zatím jsem se nepřinutil dát jim za dva posraný kousky gumy tři litry. Jednou asi vyměknu, ale zatím nosím na tom zeleným alpským řemínku, na kterém jsem je koupil. Naštěstí tam pasuje všechno pro ostatní AW, takže možností je spousta. Nějakou náhražku z Alíku nechci, tak mi asi nezbyde, než to prostě vytlačit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokial neprídem na to, ako z AW dostať rozumne hodnoty priamo pri cvičení, tak nebudem mat ani potrebu meniť ten textil a na tento druh aktivity mi asi budú aj ďalej postačovať Garmin. Samozrejme by bolo super, ak by operátor na Slovensku vedel poskytnúť eSim pre AW. To zatiaľ nemá nik u nás a tým pádom je nevyužitý potenciál.. ale to sa snáď časom vyrieši. Ale na záver, pekne hodinky pre ľudí s väčšou rukou, funkcii plno, len ich môcť využiť. A cena, samozrejme ako za Apple


Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...