Přejít na obsah

Nosíte dvoje hodinky?


MartinJel

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 43
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Mě baví chytré hodinky, všechny ty funkce, kontrola zdraví, placení, notifikace atd, ale také Miluji mechanické hodinky Casio a dvoje hodinky mi přijde jako řešení.  Kamarád nosí Mechanické hodinky a na druhé stříbrné řetězy, které jsou mnohem větší jak mé Rangemany, ale přijde mu divné, že nosím dvoje 🙂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dřív nikdy, pak jsem tohle začal praktikovat při běhání, protože na Garminech bych kvůli času musel přepínat obrazovku (pro běh mám prioritní jiné údaje), takže na pravou šly malé G-shocky. 
Mechanik se nechci vzdávat, během covidu jsem si na pravou dal garminy, kvůli měření kroků (zajímalo mě, kam až to při silné bolesti zad klesne - min 500 kroků). Phoenix jsou teda na tuhle srandu dost velké, pořídil jsem pak Vivoactive a ty teda na pravé nosím, ale je to dost na hraně. 
Asi by bylo estetičtější mít nějaký nenápadný fit náramek, ale ten zase nebude mít tolik funkcí jako garmin... 
Včera jsem viděl nějakého hiphopera Sergey, který měl na levé něco velkého a na pravé AW, takže to třeba bude módní? nevím 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chystal jsem se napsat něco jako ismit. Primárně mechaniky a na druhé ruce max nějaký ten podlouhlý fit náramek. Pak už jej dohledat nějaký vhodný, který pokryje potřebné funkce. Dvoje "plnotučné" hodinky by mi přišly divné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Schizofrenní Maradona-stájl nemusím, takže jabkohodinky už teď nosívám "na pravačce cifrem dolů" - s tím že u klávesnice/práce si je otáčím nahoru, aby mi díky hadru s velcrem dole neškrábaly podložku/stůl, což uvedené řešení jednoduše neumožňuje. Většinu "seriózních" hodinek navíc mám (a chci nosit) na tahu, u kterého ovšem asi ani v jednom případě nehrozí že by výrobce v dohledné době retroaktivně zavedl podobné tuningové řešení jenom kvůli připínání hodinek od konkurence. A když to vezmu s ohledem na vlastní způsob používání (na rozdíl od jiných ten wrist-sčot nepoužívám k tlačení hudby do tykadel, ani k okamžitému manažerskému odpovídání na zprávy diktátem Siri), spíš než tahat dvoje račmena bych uvítal obdobný "krokoměr s GPS" schovaný bez displeje ve sponě a nebo pod ní - pak by se zabily hned 2 mouchy jednou ranou a nepřipadal bych si s tím divně. Ale vzhledem k tomu že tutéž funkčnost dnes díky akcelerometrům zvládá každý iPhone (který mám beztak většinu času v kapse), možná že na tuhle digitální epizodu časem zase spokojeně zapomenu... :whistle:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já když v květnu předal ženě Apple Watch a po letech se vrátil ke klasickým hodinkám, tak jsem si ze začátku neuměl představit, jaký to bude bez toho, aniž bych hned viděl kdo mi volá, píše, atd. aniž bych musel vytahovat telefon.

A nakonec musím říct, že je to osvobozující, neřešit každý den / obden nabíjení další věci. Samozřejmě chápu, že pro někoho to může být opravdu problém a ty okamžité notifikace na zápěstí potřebuje. Ale já za sebe jsem zjistil, že mi to nijak nechybí, nevadí mi vytáhnout telefon a kdybych chtěl jó řešit nějaké měření tepu, teploty, apod., tak jsou dnes už i chytré prsteny, které nejsou tak nápadné a nemusí člověk kvůli tomu nosit dvoje hodinky.

Upraveno uživatelem Sprite
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Možná asi budu za exota, ale když je kritický den, kdy vím, že se mi nebude dařit, protože prostě věřím, že když se dařit přestane, tak to pokračuje dále, tak mám jedny hodinky na každé ruce. Včera to bezpochyby začalo, protože se posralo absolutně všechno. Dneska mi je jasné, že krize musí pokračovat. Shodou okolností tedy zrovna dnes to mám takto. Zítra už budu normálně jenom s jedněma.

20220912_125820.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Během loňský zimy jsem nosil dvoje hodinky celkem běžně, a žádný smártvače.

Souviselo to s mojí nově nabitou posedlostí starejma digitálkama. Objevil jsem pro mě novej svět a ten mě pohltil a výsledek byl takovej, že sem měl najednou doma 20+ digi Casio a Seiko ze 70' -80'. Tak velký výběr a vrozená nerozhodnost mě donutili nosit dvoje a litovat, že nemám tři ruce... 🙂 

Konec tomu učinilo až léto, kdy jsem na ulici nemoh jedny schovat pod rukáv:-D

 

No ale teď už se zase ochlazuje, takže dneska...:-)

IMG-6761.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...