Přejít na obsah

Grand Seiko alebo Zenith


Doporučené příspěvky

28 minutes ago, Tichus said:

Jestli jsou to ty Zenithky, které myslím, tak by mě zajímalo, jestli po čase nezačne srát ta rychle se točící sekundovka. Nad tím bych se před koupí zamyslel. Jinak bych šel taky raději do nich.

Veď to.  Ukazuje len 10s takze sa bude točiť pekne rýchlo.  Zenith majú ešte aj zelený kaučuk v balení.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Fedo ťažko ti niekto poradí, ktoré sa ti páčia viac, dizajn je subjektívna vec 🙂 Kvalita spracovania bude u oboch špičková. Ja mám slabosť pre Zenithy, pred pár dňami som skúšal aj tieto a na moje prekvapenie aj keď sú menšie, na ruke vyzerali skvelo (DEFY Classic -41mm skeleton mi na ruke prišli malinké a vo veľkosti je pri tom rozdiel zanedbatelný) a bol som v pokušení, či nepribudnú aj druhé Zenithy do hodinkovnice. "Rýchlej" sekundovky by som sa nebál, teda ak nepatríš medzi hnidopichov, ktorí každé ráno kontrolujú, či im idú hodinky o 2, alebo o 3 sekundy dopredu. Zenith tu nie je pár rokov a hodinky robiť vedia, takže nie je pravdepodobné, že pustia do sveta niečo, čo by nefungovalo. U mňa jednoznačne vyhrávajú dizajnovo, na rozdiel od GS zvládli zladiť aj dátumovku s farbou cifru (toto nedoladenie dátumovky proste nedávam), aj keď orámovanie dátumového okienka by im neuškodilo na vyváženosti 🙂.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

za mňa GS komplet in-house výroba čo sa o Zenithe asi povedať nedá nakoľko patria do LVMH.  A celkovo GS mi príde viac neokukaná značka ak ti  povedzme aj záleží na tom že budeš nosiť niečo čo nemá každý (ber obrazne) tak jednoznačne ber GS. SD je jedinečný strojček nikto nerobí nič také.

asi som troška zaujatý od kedy som skúsil GS som dosť namotaný 😅

Upraveno uživatelem digiMonster
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Seiko ciferník v Zenith pouzdře na zeleném kaučuku? Tady vážně nevím, co se mi líbí víc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Design je subjektivní a nějaká bonusová guma nemusí nic znamenat, pokud se nebude nosit. Nemělo by se zapomínat na detail že tyto konkrétní GS nemají luminiscenci, jinak technicky jsou (bez ohledu na cenu už kvůli SpringDrive) minimálně o třídu výš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...