Přejít na obsah

Tragicka zkusenost se servisem Marathon


Doporučené příspěvky

Rad bych se podelil o svou neprijemnou zkusenost s oficialnim znackovym servisem Marathonu primo v Kanade, kde ta znacka sidli (presto, ze jsou hodinky Swiss). 

Zdedil jsem GSAR z 2008, s domlacenou lunetou. Zjistoval jsem zda se da koupit original. Da. Nabidli mi, ze to klidne i vymeni, kdyz jim to poslu. To byla chyba. Poslal jsem, 3 tydny se nic nedelo, potom si vzpomeli, ze chteji $285 za opravu strojku (ktery normalne fungoval, tydny jsem je nosil na ruce, chodily -7 s/den) coz jsem s podekovanim odmitl, ze chci je ten bezel insert. Bum, po mesici prisly hodinky, krasne zabalene, v original krabicce, s novou lunetou, ale nejdou. oni kurva nejdou. Ja jsem vzteky bez sebe, znackovy servis dostane fungujici automaty a vrati mi nefunkcni kus zeleza s vymenenou lunetou? Co s tim mam delat? To mam zas platit ranec za dopravu tam a zpet a opravu stroje lidem, kteri mi znicili fungujici hodinky? Mam chut nekomu rozhodit sandal, rikam si, proc jsem takovy blb a dal jsem z ruky fungujici hodinky...

Je chovani toho servisu normalni? 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, Fade napsal:

To záleží. Třeba já mám stejnou zkušenost z Eltonu. Do servisu musely nakonec třikrát po sobě 😀

Moje tam byly 2x po sobě :) Od té doby u mě Elton klesl a zygary bych tam už nedal na servis neb to prostě neumí nebo alespoň v té době neuměli je to cca 4 roky zpět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klid, pane! Tabletky na tlak zase podrazily tak klid. Najdete nekoho kdo ma dobre reference a opravi vam hodinky. A klidne postou a i mezinarodne. Neverim ze by se v Kanade nenasel nikdo sikovny. Bohuzel se to stava a v hodinarstvi to je docela caste. Znackovy servis bohuzel neni zaruka niceho mozna tak dostupnosti ND. Ti nejsikovnejsi hodinari se uzivi bez zazemi znacky. Moc nevite na koho narazite. Reference jsou mala ale velmi uzitecna berlicka. Ze to zaplatite 2x ? ... myslite ze je to Vase posledni ztrata v zivote? Stalo se, poucit se a jedeme dal. Preji napodruhe stastnou ruku.

Upraveno uživatelem b52
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Bambulovich v první řadě bych kontaktoval ten servis a zkusil to řešit s nima ;) pokud se k tomu servis nepostaví čelem, tak bych si šel nejdřív vykřičet vztek někam za město na pole... pak bych si sedl, nalil si něco dobrého, uklidnil se, kontaktoval bych @ONYX servis hodinek a až se ti vrátí z Jihlavy opravené hodinky, tak můžeš napsat kladné hodnocení do příslušného vlákna :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...