Jump to content

Novinky Timex

AndyAaron

Recommended Posts

• 1 month later...
před 2 minutami, Harwey napsal:

Wow tak to jsme se potkali s příspěvky snad o pár sekund😁

• 3 weeks later...

Nikdo se k mému poslednímu postu neozval, tak sem musel vzít osud do vlastních rukou😂

První dojem trochu vlažnej (všechno mě obecně trvá dýl), ale po pár hodinách na ruce mám to příjemný šimrání v podbřišku, že sem neudělal úplnou blbost. Zafungovalo hned několik parametrů zároveň a hravě tak zastínily případný nedokonalosti. 

IMG_9713.jpeg

• Like 2

Děkuju;) Ano, pohledově jsou opravdu hezky zpracované, nenašel jsem na nich v podstatě žádnou nedokonalost nebo chybu. Číselník krásně zrnitý, i když velmi jemný zrno, takže si toho nevšimneš hned. Obecně číselník byl jedním z hlavních důvodů proč sem do nich šel. Vystouplé indexy a vše ostré bez jakýchkoli nedostatků. Pouzdro kompletně v jedné povrchovce - asi blasted nebo jak se tomu říká. Průhled dýnka mě taky neuráží (moje vůbec první hodinky s průhledem, stejně jako moje vůbec první Timexy a moje první Miyota). Pak tu jsou další příjemný věci jako safír nahoře i dole, WR200m a cena. Toto mi bohatě stačí abych odpustil subjektivně neohrabaný nátah a chod stroje, řemen co stojí za prd, pidi datumovku (stárnu?) nebo lumi co nevydží hodiny a hodiny intenzivně svítit.

• 2 weeks later...

Já po těchto titanových Timexech pokukuji už delší dobu. Už jsem ze zvědavosti pár Timexů pořídil, a vždycky to byly docela zábavné hodinky. Sice jsem se jich pak vždycky zbavil nebo přepustil dětem, ale obecně je mi ta značka s tím, co nyní pouští do světa docela sympatická.

Například teď mají tyhle nové retro chrona:

6668_TX_TC23_alt_lifestyle_featured_TW2W64500.jpg?v=1724812406&width=990

Timex Legacy Tonneau Chronograph 42mm Synthetic Rubber Strap Watch - TW2W64500 | Timex US

• 2 weeks later...

@Tenglis Nad těmito Legacy Tonneau (alias Speedmaster Mark II homage😁) jsem také přemýšlel. Je jich navíc snad 10 různých barevných variant (panda, reverse panda, zlaté, zlaté s černým ciferníkem, stříbrné s bílým atd.), takže je z čeho vybírat. 

Nakonec mě ale vždycky odradila velikost 42mm průměr, která je pro mě u tohohle typu pouzdra prostě moc. Navíc, když jsem si je tak na fotkách porovnával s těmi Speedmaster Mark II, tak tyto Timexy mají (aspoň podle mě) strašlivě disproporčně velký ten prostor pouzdra nahoře a dole a prostě se přes to nedokážu přenést🫣😁 Říkal jsem si, že by to mohlo být jen zkreslení na produkčních fotkách, ale pak jsem viděl "živé" foto u někoho na IG a vypadalo to divně i "naživo". Navíc si nejsem jistý, jestli se u nich dá reálně vyměnit řemínek, protože to zakončení stěžejek tam má nějaký "faux" šroubek🤔

Paráda, další pěknej kousek ve stáji. Jen tak dál🤘 Vlastně se mi libí i víc než ta první titanová limitka Timex x James Brand GMT. Ostatně to byl logickej krok, po úspěšném vyprodání 1000ks. Základní parametry zůstaly, pouze proběhla změna designu a úprava ceny dolů. Částečně díky odebrání titanovýho náramku, ale jinak je zbytek nejspíš stejný, včetně True GMT střev (Myiota 9075).

• Upvote 1

Titanium série Timexu pokračuje🧐 Tentokrát už ne v řadě Expedition North, ale Deep Water (model Reef). Zajímavé je, že tenhle model mají na Zalandu a pár zahraničních eshopech, ale na oficiálních stránkách Timexu je zatím nemají😁

Každopádně to provedení se mi líbí👍🏼

Screenshot_20240913-200325.png

• Like 2

Timex pekne slape. Akorat skoda, ze ty titanove gmt jsou jak ocucany bonbon.

Jinak bych byl opatrny s tim true gmt, protoze co tak nejak vim o vyvoji gmt hodinek, tezko rict, co je true gmt. Libi se oznaceni caller a traveller gmt.

Edited by ggrand