tombed Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 odesláno... díky Frantikovi za dobrý nápad a díky všem co se na něm příspěvkem podílejí, i Koscomu... to je děkování jak na předávačce Oscarů...ještě zbývá dodat...Winner is ... Nadace Leontinka... my všichni... Link to post Share on other sites
Kapo Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 odesláno, rád se zúčastním i na nějaké podobné akci Link to post Share on other sites
Gilius Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 hlavně,aby z těch hodinek následně měli radost i obdarovaní.....!!!! O ně jde především...... Link to post Share on other sites
HB63 Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Odesláno! Děkuji Frantíkovi,že se tato akce podařila dotáhnout do konce.Skvělá práce! Myslím,že pokud to bude možné potěšila by krátká recenze hodinek.Přece jenom kdo z nás se s hodinkami pro nevidomé setkal že? Link to post Share on other sites
Guest Kamil Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 penize posilejte na ucet cislo 2512300102/2600 a NEZAPOMENTE variabilni symbol 12122008 odesláno Link to post Share on other sites
BUBÁK Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 (edited) Posláno. Edited December 22, 2008 by BUBÁK Link to post Share on other sites
RomanP Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Všiml jsem si až teď... POSLÁNO a tímto se zpětně hlásím do seznamu :-) Hanba by se mnou třískla, neposlat nic na tuhle věc v den, kdy jsem si koupil nový FORTISKY ! Link to post Share on other sites
tombed Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Všiml jsem si až teď... POSLÁNO a tímto se zpětně hlásím do seznamu :-) Hanba by se mnou třískla, neposlat nic na tuhle věc v den, kdy jsem si koupil nový FORTISKY ! foto bude? Link to post Share on other sites
RomanP Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 foto bude? Jasně. Vlastně užje, jen to trochu zpracuju a dám do příslušné sekce :-) Link to post Share on other sites
Aldo Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Tak jsem taky něco poslal. Tady na fóru jsem jenom měsíc pasivně pročítal Vaše příspěvky a pomalu jsem přicházel hodinkám na chuť. Teď píšů můj historicky první příspěvek tady na fóru a nevím čím to je, že zrovna v tomhle tématu. Asi že jsou ty Vánoce a já budu mít radost, že dělám někomu radost. Nejparadoxnější na tom je, že se skládám na hodinky někomu jinému a sám žádný hodinky ještě nemám. Ale třeba je to tak správně. Link to post Share on other sites
Conrad Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Tak jsem taky něco poslal. Tady na fóru jsem jenom měsíc pasivně pročítal Vaše příspěvky a pomalu jsem přicházel hodinkám na chuť. Teď píšů můj historicky první příspěvek tady na fóru a nevím čím to je, že zrovna v tomhle tématu. Asi že jsou ty Vánoce a já budu mít radost, že dělám někomu radost. Nejparadoxnější na tom je, že se skládám na hodinky někomu jinému a sám žádný hodinky ještě nemám. Ale třeba je to tak správně. Upřímně ti přeji,aby ty tvé první hodinky ti dělaly stejnou radost,jako tvůj příspěvek na tyhle. Link to post Share on other sites
ELDA76 Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Odesláno. Ověřeno, připraveno na předání do bankovního systému. Link to post Share on other sites
P_P Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Také odesláno (i přes vyřazení ze seznamu se prostě nedám). Velice rád bych poděkoval autorovi tohoto nápadu, sice se snažím pravidelně přispívat na různé akce, hlavně pro děti, ale zde se mi líbí konkrétní projekt a záruka, že všechny peníze se dostanou potřebným lidem - ne vždy mám tuto jistotu. Takže díky za možnost trochu pomoci těm, co to potřebují a věřím, že to nebude na dlouhou dobu poslední počin. Link to post Share on other sites
Kalifx Posted December 22, 2008 Report Share Posted December 22, 2008 Odesláno Link to post Share on other sites
old black Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Převedeno. Koscom Link to post Share on other sites
Frantik Posted December 23, 2008 Author Report Share Posted December 23, 2008 Pekne nam to tam naskakuje. Diky panove!!!!!!!!!! Link to post Share on other sites
Jakubisko Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Odeslano. Sorry za zpozdeni, vcera jsem byl lyzovat. Link to post Share on other sites
lolohh Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Já jsem zaplácal už včera, jen jsem to zapomněl zde oznámit. Link to post Share on other sites
Ghill Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Zaplatene. Krasne sviatky vsetkym. Link to post Share on other sites
skalis Posted December 23, 2008 Report Share Posted December 23, 2008 Zaplaceno. Vypada to dobre, prijemne me prekvapil i Koscom. Budu se tesit na vyslednou sumu. Panove, hezke vanoce! Link to post Share on other sites
Recommended Posts