Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Keď sme pri tom.. Sibír Denjl a iný co tak koncom septembra? Miesto si vklude navrhnite :)) predideme komplikáciám.. Ja som za všeličo ale musí tam byt svetlo a trochu kludu aby som nemusel chodiť zo stoličky na stoličku šepkať niekomu niečo do uška :)

chlape neprehanej :) ja cekal na pivko max 5min...
Odesláno (upraveno)

chlape neprehanej :) ja cekal na pivko max 5min...

Hej? Posledný zraz pivovar na lodi Petržalka.. 45 min.. Opytaj sa napr leviathan, instant, tomtur

Posra.y meštiansky Dunajská aj ich branding aj ich ochota.. Hluk jak na hlavnej stanici a svetlo jak v tunely.. Ale pre teba asi ok ale pivo fakt super až na tú hnusnu pachuť

:)

Upraveno uživatelem stepecken
Odesláno

Ajaj ja myslel Mesriansky na Dunajske a v poho ;)

Aj ja v druhom odseku

Pivo pre mňa zle

Tma a hluk

Jeden záchod na celý podnik resp dva ale jeden úplne zle..

Plus je tam milión ľudí ale keď vám to vyhovuje prečo nie.. Ja som asi už schizofrenik a cholerik

Odesláno

Ok odložme to a pozvem aj sibira gasa a chalanou z Brna a urobíme to v tej Marianke a kto bude vládať tak odtial sa pojde do centra aj tak 80% ludí vždy odíde do 21.00 a dáme to na piatok.

Odesláno

Jak to bude v Mariance a nějaký rozumný termín předem, dojdu taky. Ne že bych to tam znal, ale věřím ti a navíc je super, že to je spojené s penzionem a nebudu muset nikam přejíždět.

Odesláno

Ok, tak dohodnime že dohodneme zraz na piatok a dostatočne dopredu-to nechám na všetkých okolo... ja by som po dohode s Instantom a Stepeckenom išiel ako do tej dedinky 3.9. na pivo, v kľude aj taxíkom, mladá má odvezie, je mi jedno. A kto chce, nech dôjde 3.9. Môže byť? Ja 4. nemôžem totiz...

Odesláno

Ok, tak dohodnime že dohodneme zraz na piatok a dostatočne dopredu-to nechám na všetkých okolo... ja by som po dohode s Instantom a Stepeckenom išiel ako do tej dedinky 3.9. na pivo, v kľude aj taxíkom, mladá má odvezie, je mi jedno. A kto chce, nech dôjde 3.9. Môže byť? Ja 4. nemôžem totiz...

Tom, 3.9. jsem v Blave tak jako tak, tak mužem z centra do Dedinky a zpátky pak jet spolu, bud s tvoji nebo tagem.

Takze za me 3.9. taky ano . A doufam ze budes mit na každé ruce minimalne jedny MM :)

Odesláno

Ja som za, tak sa dohodnime na 3.9. na pivo v Marianke, pojdem autom tak kludne mozte so mnou tam aj spat... robim rozvoz az pred vchod domu/hotela, po schodoch musite sami :)

A na koniec septembra teda medzinarodne stretnutie :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...