Přejít na obsah

Hodinková trička - potikáme


Bells

Doporučené příspěvky

Ahoj pánové,

Tak se mi usadila v hlavě jedna myšlenka, nechával jsem to uzrát a pořád mi to připadá jako dobrý nápad, takže to zde s dovolením zkusím vypustit :)

Tedy o co se jedná?
Chtěl bych udělat hodinková trička, rovnou říkám, že nechci recyklovat trička Chronomag, ty už všichni doma máme z dob dřívějších, ale chci zde předhodit svůj nápad / návrh, který mi i po odložení stále přijde fajn.
Tedy stěžejní je slovo POTIKÁME, aneb taková hříčka na tykání / tikání - všichni si tu tykáme a i na srazech si vždy potykáme atd. a k tomu tikání, které je jasné, na rukách nám všem tikají ty naše malé radosti.

Návrhy jsou níže, samotný nápis není potřeba více vysvětlovat, pohrál jsem si akorát s O, které je udělané z indexů (o jaké indexy se jedná asi každý pozná, beru to jako ikonický design). Toto celé je pak zasazené do designu lunety, akorát místo čísel, na která jsme zvyklí jsou zde právě písmena, která dají dohromady onen název POTIKAME. Ano A by mělo být s čárkou dlouhé, ale není to pěkné, takže ustupuji designu :)

potikame_sestava-white.thumb.jpg.fd26450d6d0fcd99a762ebbd7bb68880.jpg

potikame_sestava-black.thumb.jpg.8c545d3cdf7fd2f99cf0cadba292f519.jpg
 

potikame_sestava-grey.thumb.jpg.8a174548f51797841fef532213a2d92e.jpg
 

Tričko jako takové:

Barvy viz návrhy, do víc experimentů bych se nepouštěl, být to čistě na mě, tak udělám jen bílé, protože k tomu zároveň nejvíc sedí luneta, ale chápu, že by si někdo asi přál pravý opak a tomu jsem ochotný vyjít vstříc, tedy inverzní varianta, která se třeba mě už tolik nelíbí, černá luneta je prostě hezčí, ale chci nechat možnosti. A ještě bych pak asi přidal neutrální šedou v melíru, kde je černá luneta taky v pohodě.

Barvy tedy bílá, černá, šedá
Materiál: 100 % bavlna (bio), 150 g/m2
Medium fit - tedy klasika
Tričko má tubulární střih bez bočních švů - nekroutí se
Žebrovaný límec
Lemy rukávů a spodní lem mají dvojité prošívání
Potisk sítotiskem (teoreticky nějaké ofekty)

Tričko splňuje standardy udržitelnosti GOTS. Fair wear, OEKO-TEX, PETA - nejsem ECO aktivista, ale ten materiál je fakt příjemný a mám ho vážně rád. Totožnou verzi již mám a nosím = reálné zkušenosti, i proto mám jasnou představu.

Velikosti viz tabulka:

velikosti.thumb.jpg.d38159ec95a7dd4bbdf5ab6cb395d141.jpg

Nevím ještě přesné nacenění, o tom budu teprve jednat s dodavatelem, ale rád bych se vešel do 400 Kč za kus, což je myslím reálné a i fajn. Rovnou říkám, že tady nejde o nějaký byznys, nemám výrobu, ani tiskárnu, mám jen ten nápad, svůj návrh a chuť do toho jít a celé to zastřešit. Otázkou je, zda bych měl i ze zdejších řad nějaké zájemce...

Tedy má jasná otázka, měli by jste zájem?

A do čeho můžete krafat? :) Můžeme se pobavit o rozmístění / velikosti potisku, ale jinak nic, nechci měnit návrh jako takový (nepočítám nějaké drobnosti třeba), ani trička samotná.

 

PS: Ještě taková třešinka ve hře... lumi bod na lunetě by šel s určitou úpravou udělat vážně lumi, ale otázkou je, zda by to pak vůbec vyniklo v tak malé velikosti, takže i zda by to vůbec mělo smysl.

Potikame_lunette.jpg.c2f77c95f4bad031d1b36af3a7f4c2cc.jpg

 

 

Díky za prostor, pozornost a samozřejmě za případné zájemce, protože i díky nim by to mohlo vzniknout :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 59
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Za mě dobrý nápad :punk: Určitě si jich pár vezmu. 

zadní nápis - přijde mi moc blízko krku, dal bych ho o palec níž?

luneta - možná by šla i doprostřed hrudníku?

lumibod - dobrý detail, ale otázka nakolik ovlivní cenu a hlavně jaká je životnost s ohledem na praní...

barvy triček - bílá, černá, šedá cajk...já jsem úchylný na tmavou šedou, ale to by za chvilku bylo 147 variant

byznys - vymyslels to, nakreslils to, budeš to zajišťovat...když na tom něco trhneš, nemám problém.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za reakce a vyjádřit se pokusím hromadně, ať necituji každého.

Nápis na zádech dám níž, to jednak není problém a máte samozřejmě i pravdu, že je zbytečně vysoko, takže s tím se může počítat.

Luneta uprostřed - spíš ne, samotného mě to také napadlo, ale první co mě pak napadlo byl Iron man. Jako Roba D Jr. mám rád, ale ne, neklapne to :)

Luneta na / přes pupek - díky pobavio :D ovšem:
1. bohužel pro ty se slovanskými vnady, jak jsi to hezky nazval doktore @dr.sphinx
 toto zastřešuje člověk bez těchto vnad :D 
2. ještě by to dopadlo tak, že by se muselo dělat xx velikostí potisku, aby se někdo necítil uražen, že to má třeba jen přes část vnad a to by se sakra prodražilo, takže vlastně i myslím na vaše peněženky, které tak můžete víc otevřít při plnění těch vnad něčím dobrým :) 

Nápis na rukávu - na pravý jsem ho také zkoušel, ale když by byl na pravém rukávu, tak by byl vlastně pozpátku, respektive z boku samozřejmě ne, ale při pohledu zepředu ano a to mi dost vadí, takže jsem z toho upustil. Na levé straně už je zase luneta, takže dát nápis na levý rukáv mi zase přijde už moc a vyhráli to tak záda, kde to nevadí ničemu.

Polo tričko - jednak polo už je právě to Chronomag a taky jsem měl takovou trošku punkovou vizi, nebo jak to říct, prostě obyč tričko, žádný "luxus". No a taky jelikož nemám rád obyč pola, tak aby bylo takové, jaké bych chtěl, když už teda, tak by byla cena úplně jinde, nedává to tak moc smysl.
Ale mohu to třeba udělat jako kickstarter kampaň, že když bude mít úspěch obyčejné tričko a já budu i stále při chuti, tak udělám i "luxusní" polo :D Další meta budou podvlíkačky a pak rovnou udělám celý brand se vším :D 

Tak snad jsem nic neopomněl.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...