Přejít na obsah

Bazar Bechyně


kdojinej

Doporučené příspěvky

Narazil jsem na stránkách Hodinářství Bechyně na sekci "vintage", která se začíná plnit všemi možnými kousky různých převážně "lepších" značek z druhé ruky. Např. Vintage Rolex Submariner VIN106 | Hodinářství Bechyně (hodinarstvibechyne.cz Submarinery 114060 za 420k. Přijde mi to značně nedůstojné autorizovaného dealera, tím spíše v dobách waitlistů se všema těma tanečkama okolo. Myslím, že člen steel tu někde psal o tom, jak musel při koupi nových 36 Exp podepisovat papír o tom, že hodinky nebude prodávat dál nebo tak něco podobně pitomého, a pokud se dobře pamatuji, bylo to právě v hodinářství Bechyně. I bez toho, pokud se pamatuji špatně, mi to přijde od AD naprosto nevhodný krok. Co o tom soudíte?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Prodávat trapně za retail už je zjevně nebaví, chtějí vyvařit něco více. Takže v sekci vintage mají i hodinky z roku 2021. Že se nestydí, dementi. Překupníci všeho druhu mi lezou dost na nervy! Už roky kupuju každý rok sadu oběžných mincí z oficiálního zdroje, poslední tři roky to ovšem překupníci všechno vždy vykoupili, bežný sběratel je bez šance a musí za minimálně dvojnásobek nakupovat třeba někde na Aukru. A tak už je to dneska skoro se vším.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 47 minutami, xcmaniax napsal:

Teda tak to cumim, hlavne na tu cenu u tech 2014 ND Subu, to uz je fakt moc. Jinak bazar ma i chronoshop, pro nekoho to muze byt jistota, ze nekoupi neco s problemem. Pulka sortimentu mi pripada jako kousky co se jim dlouhy roky vali na krame. 

Ona ta bublinka už brzy praskne, za masovku v oceli a průměrněj brand chtít 420 litrů..  To je prostě k smíchu 😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Třeba v NYC normální věc, když jsem tam byl před pěti léty, ale to jsem na nový RLX měl v CZ slevu a ceny u použitých byly pod MOC.

Když se kouknu na toho dealera v NYC dnes, tak prodej použitých jede dál, ale ceny už kopírují aktuální ceny.

Takže asi normální stav, jen další prostředek jak vydělat, jen je to multibrand prodejce, žádný RLX Butik.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 30 minutami, steel napsal:

Tak jasně, že ty ND nejsou vintage model, řekneme semi vintage v tuhle chvíli. Je to model, který už se nevyrábí a navíc model, který byl ve výrobě pouhých 8 let, tuším. Nevím proč by to mělo být na odebrání licence, pokud byly prodaný …

Tu neide o ND. Majú aj OP z roku 2021. Súčasný model. Mne to nepripadá ako “veď to je normalne”

Upraveno uživatelem Davis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukám zrovna na tyhle https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/vintage-rolex-oyster-perpetual-41-vin103/?_gl=1*18pe0py*_up*MQ..*_ga*NzEzMDMzNTQxLjE2NjcwODMwMDM.*_ga_E7T9329NG2*MTY2NzA4MzAwMy4xLjEuMTY2NzA4MzA1OS4wLjAuMA..*_ga_WM99Z738Y6*MTY2NzA4MzAwMy4xLjAuMTY2NzA4MzA1OS4wLjAuMA.. Cenu nekomentuju, ale když srovnám, jak vypadají v tom bazaru a jak je mají nafocené na oficiálních stránkách https://www.rolex.com/en-us/watches/oyster-perpetual/m124300-0002.html Jsou teda docela hodně ošklivé. A nechápu, proč Rolex u klasických hodinek vynechává indexy 29., 30. a 31. minuty.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 minutami, matejcaha napsal:

Clovek co jim foti hodinky na bazar nevi naprosto nic o svetle a o foceni. Informacni hodnota takovy fotky je, ze maj v ruce hodinky 😆 Pokud te neco zajima, tak jim zavolej a podivej se osobne. 

mno uprimne clovek co jim foti hodinky, by to mel prefotit, je to ostuda ;-( teda pokud to nefotil sam starej pan  😄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...