Jump to content

Omega Speedmaster sbírka

Vjace
 Share

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nádherná sbírka. Moc mě lákají Speedmastery a pomalu na své první šetřím (nepočítám Moonswatche, které jsem si pořídil o víkendu 🙂 Palec nahoru a ať se daří sbírat další skvosty

• 2 weeks later...
V 3. 11. 2022 v 9:04, Vjace napsal:

Všem: vlastně si pohrávám s myšlenkou udělat i setkání v úzkém kruhu, kde bychom se mohli sejít, pokecat a dal bych rád k dispozici všechny hodinky k vašemu zkoumání. Už jsem si o tom i s pár lidmi psal. Kdybyste někdo měl zájem o takové setkání (asi ne letos, spíš někdy na jaře), v oblasti Praha/Střední Čechy, klidně mi napište. Možná se mi něco podaří zorganizovat.

Tak za tento nápad se velmi přimlouvám, pokud by byla na to odvaha, ochota a čas.. 🙏 Rozsahem zcela fenomenální záležitost, možnost dokonce vidět tohle naživo..?  Top záležitost! 🤞💪😉

V 3. 11. 2022 v 9:04, Vjace napsal:

Všem: vlastně si pohrávám s myšlenkou udělat i setkání v úzkém kruhu, kde bychom se mohli sejít, pokecat a dal bych rád k dispozici všechny hodinky k vašemu zkoumání. Už jsem si o tom i s pár lidmi psal. Kdybyste někdo měl zájem o takové setkání (asi ne letos, spíš někdy na jaře), v oblasti Praha/Střední Čechy, klidně mi napište. Možná se mi něco podaří zorganizovat.

Jsem pro setkání :)

A jinak SAMOZŘEJMĚ = neskutečná sbírka!

Edited by rancor

• 1 month later...

Pravda, pravda.

Vytržené z konextu by to mohlo vypadat neomaleně, což bych nechtěl, ale my jsme už s majitelem sbírky dříve komunikovali, co a jak. 

Já tím dávám najevo pouze mou náklonnost.