Vikio Posted November 8, 2022 Report Share Posted November 8, 2022 Tak to je síla .. moc pěkná sbírka a velká gratulace, to se fakt jen tak nevidí:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MartinJel Posted November 9, 2022 Report Share Posted November 9, 2022 Nádherná sbírka. Moc mě lákají Speedmastery a pomalu na své první šetřím (nepočítám Moonswatche, které jsem si pořídil o víkendu Palec nahoru a ať se daří sbírat další skvosty Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisp Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 Velká paráda Link to comment Share on other sites More sharing options...
klobadysek Posted November 23, 2022 Report Share Posted November 23, 2022 Celé jsem to zaregistroval až nyní. Opravdu smekám před tvým nadšením. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axel Posted November 26, 2022 Report Share Posted November 26, 2022 V 3. 11. 2022 v 9:04, Vjace napsal: Všem: vlastně si pohrávám s myšlenkou udělat i setkání v úzkém kruhu, kde bychom se mohli sejít, pokecat a dal bych rád k dispozici všechny hodinky k vašemu zkoumání. Už jsem si o tom i s pár lidmi psal. Kdybyste někdo měl zájem o takové setkání (asi ne letos, spíš někdy na jaře), v oblasti Praha/Střední Čechy, klidně mi napište. Možná se mi něco podaří zorganizovat. Tak za tento nápad se velmi přimlouvám, pokud by byla na to odvaha, ochota a čas.. Rozsahem zcela fenomenální záležitost, možnost dokonce vidět tohle naživo..? Top záležitost! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rancor Posted November 26, 2022 Report Share Posted November 26, 2022 (edited) V 3. 11. 2022 v 9:04, Vjace napsal: Všem: vlastně si pohrávám s myšlenkou udělat i setkání v úzkém kruhu, kde bychom se mohli sejít, pokecat a dal bych rád k dispozici všechny hodinky k vašemu zkoumání. Už jsem si o tom i s pár lidmi psal. Kdybyste někdo měl zájem o takové setkání (asi ne letos, spíš někdy na jaře), v oblasti Praha/Střední Čechy, klidně mi napište. Možná se mi něco podaří zorganizovat. Jsem pro setkání A jinak SAMOZŘEJMĚ = neskutečná sbírka! Edited November 26, 2022 by rancor Link to comment Share on other sites More sharing options...
klobadysek Posted January 11 Report Share Posted January 11 Velmi rád bych se zúčastnil Link to comment Share on other sites More sharing options...
romachac Posted January 11 Report Share Posted January 11 Také se hlásím na sraz. Něco takového bych strašně rád viděl naživo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerryl Posted January 11 Report Share Posted January 11 To už se hlásíme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seamaster Posted January 11 Report Share Posted January 11 Taky si myslim, ze to bude spis o pozvance, nez o prihlasce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerryl Posted January 12 Report Share Posted January 12 Pravda, pravda. Vytržené z konextu by to mohlo vypadat neomaleně, což bych nechtěl, ale my jsme už s majitelem sbírky dříve komunikovali, co a jak. Já tím dávám najevo pouze mou náklonnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts