chief Posted November 1, 2022 Report Share Posted November 1, 2022 Made in Czechoslovakia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danny35 Posted November 2, 2022 Report Share Posted November 2, 2022 Modrý ciferník a dýnko s mapou. Modra se k zlatým indexům hodí, struktura cifru je pěkná. Oproti bílé variantě mi modrá přijde mnohem čitelnější a líbí se mi, že má dýnko barvu indexů. V případě bílého cifru s dýnkem s mapou bych zkusil, jak by vypadalo sladit barvy dýnka a indexů. Z těch obrázků mne trochu tahá za oči ta 30 dole a její sklon vůči znaku a nápisu Biatec nahoře. Zdá se mi to trochu nesymetrický. Ale toť jen muj skromný názor. V každým případě vám moc fandím a přeju ať se dílo podaří Link to comment Share on other sites More sharing options...
Já ml. Posted November 2, 2022 Report Share Posted November 2, 2022 Pořadník: 1 Farky 2 patprom 3 Já ml. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted November 2, 2022 Report Share Posted November 2, 2022 před 21 hodinami, Jiří Štencek napsal: Made in Czechoslovakia je hezký nápad. Zkusíme protlačit No, tím ,že jsou Made in Slovakia, tak aby to klukům nevadilo, jsem navrhoval for Czechoslovakia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Štencek Posted November 2, 2022 Author Report Share Posted November 2, 2022 Aha Já si toho "for" nevšiml. Hezký detail a tím by to mělo být ještě snazší "protlačit". Díky Moty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreak Posted November 3, 2022 Report Share Posted November 3, 2022 (edited) V 2. 11. 2022 v 1:37, Já ml. napsal: Pořadník: 1 Farky 2 patprom 3 Já ml. 4 Dreak Pořadník: 1 Farky 2 patprom 3 Já ml. 4 Dreak Edited November 3, 2022 by Dreak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Štencek Posted November 3, 2022 Author Report Share Posted November 3, 2022 Tak malé aktualizace. Uvažujeme nakonec o 2 edicích. Jedna čistě pro Chronomag (nabízená zde), druhá pro veřejnost. Ale vše je zatím ve stádiu zrodu. 1. Aktualizovaná modrá verze se stříbrnými indexy. Za nás rozhodně lepší. 2. Nové verze světlého ciferníku, kde jsme byli trošku odvážnější. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raulito7 Posted November 3, 2022 Report Share Posted November 3, 2022 Hmmm, tak pekne jste to zamotali Ty bile nyni vypadaji lepe Libi se mi hned Ty prvni s cervenou 30. Co takhle nechat v cervene i kriz, Biatec a Ceskoslovensko? Takhle tam budeme mit zastoupene vsechny 3 barvy, v tuto chvili je tam jen ta 30 a za me je tam celkem zapadla. Jo a jeste jedna vec. Vzhledem k tomu, ze ta mapa na dynky jasne vede. Neda se udelat v jine barve? Moc mi to tam nesedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raulito7 Posted November 3, 2022 Report Share Posted November 3, 2022 před 3 hodinami, Dreak napsal: Pořadník: 1 Farky 2 patprom 3 Já ml. 4 Dreak Nova verze: Pořadník: 1 Farky 2 patprom 3 Já ml. 4 Dreak 5. Raulito7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie McBride Posted November 3, 2022 Report Share Posted November 3, 2022 (edited) @Jiří Štencek aj z môjho pohľadu je modrá verzia so striebornými indexami lepšia a ako píše @Raulito7, zamotali ste to parádne Biela verzia s modrými indexami a červenou 30 je parádna. Nehodila by sa tam červená sekundovka z poslednej verzie? Edited November 3, 2022 by Willie McBride Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted November 3, 2022 Report Share Posted November 3, 2022 Jirko, rozmery a puzdro je klasika Majestic, ze? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil.K Posted November 3, 2022 Report Share Posted November 3, 2022 ..tož, světlý ciferník v první z nových variant je paráda, jen bych změnil font 30 z kurzívy na "firemní" (velikost i barvu bych nechal) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiří Štencek Posted November 3, 2022 Author Report Share Posted November 3, 2022 před 9 minutami, Kamil.K napsal: ..tož, světlý ciferník v první z nových variant je paráda, jen bych změnil font 30 z kurzívy na "firemní" (velikost i barvu bych nechal) Co myslíš tím "firemní"? před 11 minutami, Harwey napsal: Jirko, rozmery a puzdro je klasika Majestic, ze? Ano, výchozí model je nový Majestic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreak Posted November 3, 2022 Report Share Posted November 3, 2022 Modrý ciferník se zlatými indexy tedy vypadl ze sestavy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Willie McBride Posted November 3, 2022 Report Share Posted November 3, 2022 Červená sekundovka na prepojenie 30ky so zvyškom hodín. Neviem, ako by to vyzeralo naživo, no takto mi to príde vyvážené a ešte stále elegantné. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreak Posted November 3, 2022 Report Share Posted November 3, 2022 Ö datumovém okénku se nikdy jinak neuvažovalo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
patprom Posted November 3, 2022 Report Share Posted November 3, 2022 Modrá verze se stříbrnými indexy rozhodně lepší. Bílé s modřenými ručkami a červenou třicitkou - podle mého oka nejlepší ze všech... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamil.K Posted November 3, 2022 Report Share Posted November 3, 2022 Jirko, myslel jsem font loga Biatec, ale stačilo by mi jen zrušit kurzívu ( 30 mi trošku neladí s indexy nalevo a napravo od ní) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raulito7 Posted November 3, 2022 Report Share Posted November 3, 2022 Ta sekundovka v cervene taky nevypada spatne Ale porad si myslim, ze by vypadalo symetricky dobre kdyby byl i kriz a Biatec v cervene, ale muzu se plest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleš 75 Posted November 4, 2022 Report Share Posted November 4, 2022 Vypadá to dobře ten světlý cifr s modrýma indexama ale jak psal Kamil taky mně nesedí ta30(sklon),jinak držím palce ať se vše podaří. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts