Jump to content

Recommended Posts

Vážení členové, hodinkoví nadšenci,

mám pro Vás jednu dobrou zprávu z Helveti - bude se opět putovat, fotit a testovat 🙂 Ve spolupráci s distributorem značky Citizen, společností Goldtime, jsme pro Vás připravili k otestování potápkovou klasiku v podobě modelu Citizen Promaster Diver BN0150-10E. Jeho největší předností je podle mě solární pohon Eco-Drive, tedy jedna z velmi silných stránek japonského hodinářského giganta. K tomu WR 200m, šroubovací korunka, velmi slušná luminiscence, nebo potápěčská luneta - no prostě potápky, jak mají být:-) Projekt putovních hodinek, ve kterém se již objevily hodinky Junghans, Bulova, Davosa, Junkers, nebo Traser, se tedy dočká svého pokračování 🙂

Maximální počet účastníků testování je 20.

Jak se přihlásit

Všechny zájemce prosím o napsání přihlášky do SZ, kam mi připište adresu, lokalitu možného předání, email a telefon. Napište mi prosím i preferovaný termín testování, pokud máte v daném termínu možnost navštívit s hodinkami nějakou zajímavou lokalitu (zajímavé destinace se zpravidla nějaké našly, například Island či USA). 

Na základě přihlášených členů vytvořím seznam dle lokalit předání a vyberu člena, který hodinky převezme jako první. Absolutní přednost budou mít členi, kteří hodinky mohou vzít v termínu na zajímavou lokalitu nebo činnost (domluví se s aktuálním držitelem na předání). Pořadí se může měnit na základě domluvy předávajících členů (v případě nedostupnosti, dovolené, nutné optimalizaci předání a podobně). Kdyby se hodinky někde zasekly, tak mám od jednotlivých členů kontaktní údaje k vyžádání.

Co by mělo být výsledkem

A co by se zde mělo od každého člena po testování objevit? Krátké sepsání zkušeností (plusy, mínusy, dojmy) + pár fotek. Příklad skvělých recenzí a fotek najdete ve vlákně předchozího putování a asi nejlepším příkladem budiž příspěvek od prischery.

Putování hodinek budeme jako vždy průběžně sledovat na našem Facebooku nebo Instagramu. Na sociálních sítích budou hodinky k nalezení pod hashtagem #putovniHodinkyCitizen a poprosím všechny, aby jej také používali. My budeme jednotlivé štace publikovat v seriálu Putovní hodinky Citizen na Nosime-hodinky.cz nebo na našem Helveti blogu.

Součástí balení bude:

Hodinky+návod

Originální krabička

Deník

Hadřík

Podmínky zapojení:

min. 100 příspěvků a 6 měsíců registrace na fóru (výjimka můžou být naši ověření zákazníci / kamarádi)

ochota k investici do poštovného nebo osobního předání

nejdéle 14 dní u jednoho člena (pouze výjimečně déle)

do pár dní po testování sem vložit své zkušenosti (plusy, mínusy, osobní dojem) a pár fotek (stačí mobilem)

po testování napsat své dojmy, klady a zápory, nebo co všechno hodinky zažily do přiloženého deníku (stačí několika slovy či větami, ale tvořivosti se meze nekladou 🙂 )

Na závěr celé akce budou hodinky vydraženy a výtěžek věnujeme jako již tradičně ve prospěch neonatologického oddělení v pražském Apolináři.

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 weeks later...
  • 3 weeks later...

Trochu mě rozhodilo plánované zrušení SZ, což by nám určitě ztížilo putování, ale nic takového se nekoná a můžete se stále hlásit:-) Během jara vypustíme hodinky do světa 🙂

• 4 months later...

Přátelé, trochu to tady usnulo, omlouvám se, ale i přes nižší počet účastníků pouštíme hodinky ven!

Mezi sebou se můžete samozřejmě domluvit na prohození pořadí pokud by někdo potřeboval atd. Byl bych jenom rád, kdybyste mi při předání/převzetí dali vědět abych přibližně věděl kde hodinky jsou, nebo ještě lépe kdybyste sem rovnou dali nějaké fotky a napsali své dojmy 🙂 Pokud by se to někde zaseklo, dejte mi vědět - mám na účastníky kontakt. 

Takže zde je seznam účastníků ( @Locky už hodinky měl, do notýsku napsal skvělé zhodnocení, poprosil bych ještě zde:-) ), na který se někdo může přihlásit ještě za pochodu, protože účastníků tentokrát skutečně není mnoho:

jméno/přezdívka                              lokalita

1. lukassob                                      Praha/Příbram
2. warann                                        Pardubice/Přelouč
3. Pepino777                                   Praha
4. Dushakx                                      Brno

Ahoj, pokud chcete navýšit počet nosičů, rád se opět zúčastním. Jsem v Plzni, případně se můžu přiblížit...

před 16 hodinami, Jirka19 napsal:

Přátelé, trochu to tady usnulo, omlouvám se, ale i přes nižší počet účastníků pouštíme hodinky ven!

Mezi sebou se můžete samozřejmě domluvit na prohození pořadí pokud by někdo potřeboval atd. Byl bych jenom rád, kdybyste mi při předání/převzetí dali vědět abych přibližně věděl kde hodinky jsou, nebo ještě lépe kdybyste sem rovnou dali nějaké fotky a napsali své dojmy 🙂 Pokud by se to někde zaseklo, dejte mi vědět - mám na účastníky kontakt.

@Locky

Tak jsem dnes převzal od Jirky hodinky. První dojmy - moc se mi líbí vzhledem, pohodlně mi sedí na ruce, akorát by asi mohly být o fous menší. 👍🐡⌚

IMG_20230720_121126.jpg

před 5 minutami, lukassob napsal:

Tak jsem dnes převzal od Jirky hodinky. První dojmy - moc se mi líbí vzhledem, pohodlně mi sedí na ruce, akorát by asi mohly být o fous menší. 👍🐡⌚

Díky a užij si testování 🙂

před 14 hodinami, M.K. napsal:

Ahoj, pokud chcete navýšit počet nosičů, rád se opět zúčastním. Jsem v Plzni, případně se můžu přiblížit...

Není problém - napiš mi do  SZ jméno, adresu, telefon a email, díky;-)

Aktualizace seznamu účastníků:

jméno/přezdívka             lokalita  

lukassob                          Praha/Příbram
warann                            Pardubice/Přelouč
Pepino777                       Praha
Dushakx                          Brno
nickolas                           Opava
M.K.                                 Plzeň

Prosím účastníky aby to tu sledovali, případně kdyby někdo nevěděl komu předat, tak mi dejte vědět a zkusím to nějak koordinovat. Kdybych nereagoval, tak prosím vyčkejte - první tři týdny v srpnu mám dovolenou a proto moje reakce budou vlemi omezené 🙂

Asi se nevyhneme troše zmatků, protože se budou lidi hlásit během průběhu putování, ale to se nedá nic dělat, i tak věřím, že si to všichni užijou 🙂

Tak jen informuji, že po mně převezme hodinky nickolas, který se mi ozval.

Z průběhu testování - z fotky to není úplně patrné (neumím to vyfotit), ale luminiscence na indexech BN0150 je o něco slabší než na ručičkách. Nějak ale nejsem schopný se rozhodnout, jestli je to + (ručičky vyniknou) nebo - (ručičky svítí jasněji než indexy). 😉 Každopádně NY0086 mají luminiscenci rovnoměrnější (stejnou na indexech i na ručičkách).

nightbn0150.jpg

Edited by lukassob