Přejít na obsah

Zvětšení obvodu zápěstí


papun

Doporučené příspěvky

Sám to neřeším, ale jen mě tak nějak napadlo jestli to jde. Logicky zápěstí je spíš kost, šlachy, kůže a tuk a něco málo svalů.

Jako nejsnadnější mi přijde se řádně ztucnit, ale to má mnohem více negativ.

Když budu cvičit, tak podle mě spíš spalim ten tuk co tam mám a spíš ho zmensim. A nárůst svalů asi v tom místě bude malý.

A dál už mě nic nenapadá. Spíš je to o tom jak nám bylo dáno.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 minutami, Waya03 napsal:

Tak o něco to asi půjde. Já sám jsem začal asi před rokem trochu pravidelně cvičit a cca a tak o půl centimetru mi obvod zápěstí narostl. Tady máš cviky přímo na toto https://theslenderwrist.com/get-bigger-wrists/ .

Já jsem asi tak pět let zpátky cca rok fakt pravidelně cvičil, především s vlastní vahou. Jedl celkem zdravě. Z 85 kg jsem měl asi 73 kg, to jsem měl tehdy ještě jedny hodinky a přesně si pamatuju, že jsem utahoval náramek bo mi začali být velké. 

No a pak jsem se zase prozral na aktuálních 82 kg a náramek se zase povolil. Takže u mého somatotypu by to šlo akorát s tím tukem 😁.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavé - já se minulý rok začal hýbat, 35 kilo dole a i bez cvičení mám pracky fyzicky znatelně silnější, ale tam kde jsem předloni "oteklej z koronáčového krmníku" musel doplňovat dílek a nebo se dostal na "na plnou délku" (DJ41) jsem letos musel naopak 2 dílky ubírat, zastřihovat gumáky a i přes stejnou vizuální šířku zápěstí řemínky na Panerai zapínat o 2 dírky blíž... takže asi fakt sádlo :speak_cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapesti se moc namakat neda, je dost dano geneticky - mohutnost podkladovych kosti a tvar predlokti (delka svalu - jak moc se ti smerem k zapesti zuzuje). S tim nenadelaji moc ani kulturisti. Samozrejme se hodi ho i tak namakat, treba takovym tim gumovym koleckem, co muzes mit v supliku v praci a obcas si ho zmacnout. Ale zase bacha na zanet a ruzny bulky.

Cestou ztucneni bych nesel, no casem ceka vetsinu z nas 🙂 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...