Jump to content

ZÁSNUBNÍ PRSTENY

Hector

Recommended Posts

Ahoj všem, dostal jsem zde a našel pár super rad jak na dětské postele, za což moc děkuji ---> využil jsem. A teď ještě poprosím nějaké tipy na zásnubní prsteny než případně kontakuji člena Long. Na vlákno rozvod jsem koukal. :D A daloo se mně taky líbilo, ale než hledat na webu křížem krážem, tak třeba bude mít někdo zkušenost dobrou s firmou, klenotnictvím, webem apod. ještě zvažuji, za kolik ho mám koupit, ale to je jen můj vnitřní boj. :) moc děkuji h.

Já bral zásnubák i snubáky u Rýdla v Praze na Újezdě a spokojenost. Nicméně nemůžu porovnat s ničím jiným. Nicméně neměli problém s následnou změnou velikosti zásnubního prstenu a vždycky tam byly moc milé paní.

Mě u Cartiera vyloženě nas...i. Šel jsem tam pro náhrdelník, pán tvrdil, že ho nemají a že musím počkat bo se vyrábějí na zakázku a že mají jen ten s největším kamenem (cenově samozřejmě úplně jinde). Tak jsem s díky odmítl a koukal na mě jak na křupana. Tak jsem ten náhrdelník do pěti minut objednal z jejich webu bez jakýchkoli problémů, ale do obchodu už asi jen tak nepůjdu (minimálně do to ho v Pařížské).

Ondřej Kotyza. Je to už pár let, ale komunikace supr, osobní setkání, přístup atd. Zásnubní, snubáky, později doplnění o další šperky ve stejném stylu. Dohoda o kombinaci materiálů, velikostí šperků, velikostí šutrů atd. Navíc v ceně dummy šperky, pouze ve stříbře, pro ověření velikosti a pocitu. Žena snubák po pár letech ztratila a udělal nám ho znovu. Ale nemám v tomto oboru jinou zkušenost, takže jen info o mé subjektivní spokojenosti.

Zazněl tu Tiffany a Cartier, tak doplním ještě Piaget a takové ty klasické snubáky dělají moc pěkné i u De Beers a u Van Cleef & Arpels ;)

No a z nižších sfér: docela hezké snubáky v širokém cenovém rozpětí jsem viděl i u Wempeho.

Osobně mohu doporučit Rýdla v Brně. Zásnubák jsem kupoval v Brně a vždy výborný přístup. Na snubní jsme se zatím byli jenom dívat opět u Rýdla, ale v Praze na Újezdě a tam už se mi přístup tolik nezamlouval. 

Ted přemýšlím nad nějakým řetízkem k Vánocům, takže asi opět zajdu k Rýdlovi v Brně. 

Třeba ještě nepíšu úplně pozdě :) za sebe mohu určitě doporučit JK.cz - Jitka Kudláčková

Mají velkou prodejnu na Praze 4 - budova Filadelfie. Hodně toho mají skladem, co skladem nemají, tak ti do pár týdnů vyrobí. Umí i výrobky přímo dle návrhu a přání zákazníka. Personál vždy ochotný a příjemný, i když třeba fakt dlouho vybíráš a nakonec nic nevezmeš :D