Harwey Posted June 22, 2024 Report Share Posted June 22, 2024 Ano presne farby magu, a logo na dynko, s dovolenim Berta:) Alebo bez loga. to je este daleko k rozmyslaniu:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukassob Posted June 22, 2024 Report Share Posted June 22, 2024 Ahoj, co je to za barvu magova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted June 22, 2024 Report Share Posted June 22, 2024 Chronomagova barva:) Aj ked je pravda, ze modra uz je Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukassob Posted June 22, 2024 Report Share Posted June 22, 2024 (edited) Tak by se udělala modrá sunburst nebo gradientní. Ta stávající je matná broušená. A hlavně bych tam dal bílou luminiscenci. Edited June 22, 2024 by lukassob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted June 22, 2024 Report Share Posted June 22, 2024 Biela lumi jasne, modra podla RAL, ci RGB, sunburst skor nie, gradient, fume, ok, bol by som aj za datum, ak hy bol mozny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted June 22, 2024 Author Report Share Posted June 22, 2024 Podle mě se držíte moc při zemi. Tak jako je na Amphibiích nebo Auricoste Spirotechnique na cifru postavička potápěče, měla by byt na Chronomag limitce na cifru postava Berta v bavorskejch koženejch kalhotách s laclem. Na tom trvám! 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Axel Posted June 22, 2024 Report Share Posted June 22, 2024 (edited) před 4 hodinami, Harwey napsal: Biela lumi jasne, modra podla RAL, ci RGB, sunburst skor nie, gradient, fume, ok, bol by som aj za datum, ak hy bol mozny. Věř mi, že na datum tam není místo, ty potápky jsou skvěle vyvážený, dotažený, já bych na nich neměnil nic. Snad jen přidal nějaký kulervoucí tah 20-16/15mm.. Vulcain se očividně snaží svým zákazníkům vyhovět, je to od nich gesto dobré vůle, finančně se jim ty limitky nemohou vyplatit, o to více je mi tahle malá manufaktura sympatická . Obzvlášť v dnešním světě něco nevídaného.. A jen z legrace k té "naší chronomag limitce" - tmavší odstín modré (deep ocean blue) s fumé efektem, matný číselník, bílé indexy.. Trochu se ale obávám, že tady zatím Vulcain není dostatečně oblíbený na nějaký rozumný počet kusů. Edited June 22, 2024 by Axel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted June 22, 2024 Report Share Posted June 22, 2024 Ok, dakujem vsetkym za zhrnutie. Cez tyzden skusim nieco zosmolit. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bende Posted June 27, 2024 Report Share Posted June 27, 2024 (edited) A jedeme dál... https://vulcain.ch/products/skindiver-brown Edited June 27, 2024 by Bende Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted June 27, 2024 Report Share Posted June 27, 2024 Tu je tej hnedej az moc, by som povedal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted June 27, 2024 Report Share Posted June 27, 2024 Ale teda nevypada to vubec blbe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bende Posted June 27, 2024 Report Share Posted June 27, 2024 Zajímavý je, že na tom jejich ocelovým náramku stojí stejně jako na gumě..taky bych docela chtěl vidět tu hnědou lumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nizkotucnytvaroh Posted June 27, 2024 Report Share Posted June 27, 2024 V 22. 6. 2024 v 20:39, Axel napsal: Věř mi, že na datum tam není místo, ty potápky jsou skvěle vyvážený, dotažený, já bych na nich neměnil nic. Snad jen přidal nějaký kulervoucí tah 20-16/15mm.. Vulcain se očividně snaží svým zákazníkům vyhovět, je to od nich gesto dobré vůle, finančně se jim ty limitky nemohou vyplatit, o to více je mi tahle malá manufaktura sympatická . Obzvlášť v dnešním světě něco nevídaného.. A jen z legrace k té "naší chronomag limitce" - tmavší odstín modré (deep ocean blue) s fumé efektem, matný číselník, bílé indexy.. Trochu se ale obávám, že tady zatím Vulcain není dostatečně oblíbený na nějaký rozumný počet kusů. Ten fumée dial, to bych se klidně přidal! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukassob Posted June 28, 2024 Report Share Posted June 28, 2024 Ještě jsem četl, že by měli udělat černý ciferník s bílou lumi místo té khaki brown (faux patina) lumi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted June 28, 2024 Report Share Posted June 28, 2024 Koukam, ze ale vsude maji tu stejnou cernou lunetu. Jeste by se mohli vyradit na te Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukassob Posted June 28, 2024 Report Share Posted June 28, 2024 Tyhle mají modrou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martar Posted June 28, 2024 Author Report Share Posted June 28, 2024 Stejně je škoda, ze Vulcain prošvihnul tu módu rainbow lumi (každý index jiná barva, hezky dokola v celém barevném spektru). V Skindiver Nautique řadě mohlo být o jednu variantu víc Já si z toho dělám šoufky, ale vlastně se mi to líbí. Časem si vybere snad každý. Koneckonců když si vezmu třeba neuvěřitelný výběr ciferníkú u Datejustů 36 (incl. vintage samozřejmě) - tak jsdm si nevšiml, že by si někdo stěžoval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harwey Posted July 2, 2024 Report Share Posted July 2, 2024 Polarky https://gioielleriaangelini.com/vulcain-skin-diver/5554-vulcain-nautique-skindiver-polar-x-angelini-edizione-limitata.html?utm_source=Klaviyo&utm_medium=campaign&_kx=zNEEGYpscpu3Fjw_CYjQcJ42oPKP2J3J55Y7WpmCbEY.XfWDpn Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndyAaron Posted July 2, 2024 Report Share Posted July 2, 2024 Jako nevypada to blbe, ale tady by jim zrovna slusela ta vintazni lumi, si myslim. Uz mi da akorat hodne velke premysleni jakou barvu jeste nemame, kdyz uz je pokryta i lososova, v podstate od zacatku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukassob Posted July 2, 2024 Report Share Posted July 2, 2024 (edited) Žlutou? A taky letos frčí růžová a fialová. Edited July 2, 2024 by lukassob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts