Přejít na obsah

emotikony


Doporučené příspěvky

Poslední cca týden se mi zpomalilo načítání Chmagu a před smajlíkama v mých i cizích příspěvcích se zobrazuje ikona neplatné přílohy. Je chyba u mne, nebo na webu? Všiml jsem si, že už si tu postěžoval na totéž i někdo další.

E:

smile.jpg.c6f7a97b5e1c862b7e3b09b28175b243.jpg

Upraveno uživatelem Americkej
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...

Problém je jen u "nových" ksichtíků, načítaných javascriptem z rozdrbaného serveru třetí strany (a některé prohlížeče ikonu neplatného obrázku doplňují popiskem s vlastní UTF náhradou - takže to "funguje" jen zdánlivě), zatímco většina "starých" (kategorie Emoticons, předpokládám že uložených lokálně na fóru) se načítá normálně, akorát některé kolidují s novými kódy. Jinými slovy - chyba ve skriptu a šabloně, u kterých si autor usnadnil práci s licencováním obrázků.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tohle jsme evidentně nepodchytili při přechodu na tuhle novou platformu. Za mě bych nechal jen ty starý označený, jak píše Radek, "Emoticons", který jsou nejspíš přetažený ze staré platformy. Byli jsme na ně zvyklí. Ty ostatní hromady bych vyházel. Dyť kdo v tom má hledat pořádnýho smajlíka (mně se ty starý ukazujou nahoře v naposledy použitých a pak až někde na konci za hromadou sraček)... Jestli už teda není pozdě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...