Michael21 Posted January 28, 2023 Report Share Posted January 28, 2023 Dobrý den, získal jsem tyto hodinky a rád bych se o nich dozvěděl něco víc. Děkuji za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted January 28, 2023 Report Share Posted January 28, 2023 IWC, cca 1930, zlaté, pokud dobře vidím. Pokud se potvrdí, co jsem napsal, cena cca 2500 E. Hoď sem detail punců a případně strojku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael21 Posted January 28, 2023 Author Report Share Posted January 28, 2023 před 40 minutami, Michael21 napsal: Dobrý den, získal jsem tyto hodinky a rád bych se o nich dozvěděl něco víc. Děkuji za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted January 28, 2023 Report Share Posted January 28, 2023 Jo, takže jsem koukal správně. Můj příspěvek je ok. Co dál potřebuješ vědět? Ještě se pls mrkni, jestli někde na strojku není nějaké číslo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bert Posted January 28, 2023 Report Share Posted January 28, 2023 Jsem jen na mobilu, strojek si identifikuj sám http://www.iwcpocketwatch.com/watches/finger-bridge/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael21 Posted January 28, 2023 Author Report Share Posted January 28, 2023 Díky moc za info Link to comment Share on other sites More sharing options...
mato57 Posted January 28, 2023 Report Share Posted January 28, 2023 Ještě bych doplnil, že se jedná zřejmě o kalibr 73 a pokud tě zajímá i přibližný rok výroby, tak s tím číslem strojku mrkni sem. Cenově bych to viděl trochu níž, ale to už je věcí každého konkrétního soudruha Hodně záleží na stavu/zachovalosti. Na eBay/Chrono24 jsem jich (=IWC 73 ve zlatě) momentálně, jen tak narychlo, našel asi pět, v cenovém rozpětí od 1700 do 2128 EUR. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts