El Nano Posted March 13 Author Report Share Posted March 13 Dal jsem dohromady ještě par dárku, za které velmi dekuji @pciza a tabulka je hotova omlouvám se za prodlení. Zaroven priplula od jednoho člena ještě dvojka, kterou jsem Davidovi rovněž predal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nano Posted March 13 Author Report Share Posted March 13 Tak kluci, zde je tabulka i s výsledky. Byla to fuška, ale losování je hotovo. Prosím, mohl bych všechny výherce poprosit, aby mi napsali zprávu s kontaktními údaji? Výhercem hodinek se stává: @tomas_mpb Gratuluji! Výherci hodinkových dárků jsou následující: 1 Sada nářadí @sorondo 2 Kožený řemen 1 @nizkotucnytvaroh 3 Kožený řemen 2 @PEtrS 4 Transportní pouzdro na hodinky @Já ml. 5 Transportní pouzdro na hodinky @vevercak 6 Transportní pouzdro na hodinky @Rodkopf 7 Hodinkovnice 1 @benediktv 8 Hodinkovnice 2 @M3maniac (tady bylo u příchozí platby jen M3M, tak nevím, zda to jsi ty ) 9 Nástroj na úpravu náramku @JanMo 10 Certina pouzdro @Zorrn 11 Tissot set @KFL vím, že jsi nechtěl slosovat hodinky, ale na Tissot set se na tebe štěstí usmálo, pokud bys ho nechtěl, tak to vymyslíme a vylosuju někoho dalšího 12 Doxa set @orius 13 Seiko ručník @nickolas 14 Sinn set 1 @malej Jiří 15 Sinn set 2 @rimidalvlark 16 Oris čepice @VlastaMikel 17 Traser set 1 (pouzdro) @Tomash. 18 Traser set 2 (lahev) @VlastaMikel 19 Tutima blok/bloček @petandosek 20 Luminox tool @nividic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted March 13 Report Share Posted March 13 (edited) Gratulace vsem!!! Edited March 13 by Kid_A Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3maniac Posted March 13 Report Share Posted March 13 Ahoj, jo jsem to ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerhard Posted March 13 Report Share Posted March 13 Congrats! Hlavne nech prostriedky pomôžu, a nech sa stane zázrak v prvom rade! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted March 13 Report Share Posted March 13 Dobra prace Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordSpar Posted March 14 Report Share Posted March 14 Toto vnímám jako velice smutné vlákno. Jsem moc rád, že se povedlo vybrat takovou částku! @El Nano máš můj obdiv za to co jsi udělal a jak jsi to udělal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
safi Posted March 14 Report Share Posted March 14 @El Nano: Velký respekt! Je nějaký update z rodiny? Lepší se zdravotní stav? Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nano Posted March 23 Author Report Share Posted March 23 (edited) Kluci, spoustu z Vás už obdrželo malé dárky a další jsou na cestě, tak snad udělají radost Výherce @tomas_mpbse rozhodl s vyhranými hodinkami následovně: (jelikož je mlčící člen, nemůže přispívat do tohoto vlákna, tak je to na mně) Rád bych hodinky Orisky Artelier Calibre 111, které jsem vyhrál v dobročinné aukci nabídl Tvým prostřednictvím k prodeji na Chronomagu (jsem mlčící člen...) a výtěžek z prodeje bych rád rozdělil rovným dílem - polovinu bych poslal dál (přes Tebe) Tvému kamarádovi Davidovi a polovinu bych rád věnoval vdově a dětem po mém kamarádovi Jakubovi, které bohužel loni v červenci zemřel na infarkt v 46ti letech a nechal po sobě dva malé prcky.... Pokud by o hodinky měl někdo zájem za 90k, dejte prosím vědět, jinak jim založím vlastní vlákno Edited March 23 by El Nano Link to comment Share on other sites More sharing options...
marecenator Posted March 24 Report Share Posted March 24 @tomas_mpb je tak trochu frajer.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
actionman1 Posted March 24 Report Share Posted March 24 @tomas_mpbklobuk dole. Si super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pepino777 Posted March 24 Report Share Posted March 24 Neskutecny, nepresavate me prekvapovat chlapi! Tady je opravdu vyjimecny kolektiv. Klobouk dolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts