orlík Posted December 28, 2008 Report Share Posted December 28, 2008 Potřeboval bych doporučit hodináře v Ostravě,ne vyměnovače baterií (ŠPALÍČEK HRABŮVKA přízemí) ,potřebuju čistění prim sport II.DÍKY ZA KAŽDÝ PŘÍSPĚVEK Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzak Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Hodinářství ve Vítkovicích, na rohu kousek od kostela směrem k České Spořitelně.Dámy za pultem Ti řeknou jeho prac. dobu. Je tam jenom jeden a nechci použít jeho jmého tak veřejně. Já osobně mu dávám moje i zeťákove sbírkové kusy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
heboš Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Souhlas, i já absolutně spokojen,skvělý přístup, u mě bych řekl, že nad rámec mých požadavků. Už to tu ale někde proběhlo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo Posted December 29, 2008 Report Share Posted December 29, 2008 Dík za info o tom hodínářství jsem nevěděl a mám to kousek. Vždycky jsem chodil k Alešovi na Stodolní, ale vyzkoušet někoho nového nemusí být taky špatné k porovnání Link to comment Share on other sites More sharing options...
uzak Posted December 30, 2008 Report Share Posted December 30, 2008 Dík za info o tom hodínářství jsem nevěděl a mám to kousek. Vždycky jsem chodil k Alešovi na Stodolní, ale vyzkoušet někoho nového nemusí být taky špatné k porovnání V hodinářství U Aleše jsem taky začínal a stále ještě zajdu, ale spíše pro příslušenství nebo pokecat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orlík Posted January 4, 2009 Author Report Share Posted January 4, 2009 Hodinářství ve Vítkovicích, na rohu kousek od kostela směrem k České Spořitelně.Dámy za pultem Ti řeknou jeho prac. dobu. Je tam jenom jeden a nechci použít jeho jmého tak veřejně. Já osobně mu dávám moje i zeťákove sbírkové kusy. Díky za informaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikhra Posted January 6, 2009 Report Share Posted January 6, 2009 Sklouznu se na vlákně.Také uvítám hodináře z Ostravska na seřízení kapesních hodinek Girard Perregaux. viz Link to comment Share on other sites More sharing options...
prukajda Posted February 5, 2009 Report Share Posted February 5, 2009 Z osobní zkušenosti souhlasím s kladným hodnocením hodinářství ve Vítkovicích, je to Hodinářství Fridrich, Jeremkova 21, Ostrava - Vítkovice, 596614019. Skvělý přístup, maximální ochota a precizní práce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JMu Posted August 31, 2009 Report Share Posted August 31, 2009 Taky se přidám s poznámkou (ne hodnocením) k hodinářství ve Vítkovicích... Dnes jsem ho navštívil se starými dámskými hodinkami cca rok 1930, swiss made. Hodinky stále jdou, ale usoudil jsem že by neškodilo je vyčistit a prohlídnout. Byl jsem odmítnut, prý s nimi nejde nic dělat (to prohlásil bez otevření) a bylo mi doporučeno hodinářství U Aleše na Stodolní. Tak uvidím co mi řeknou tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haslermetra Posted September 3, 2009 Report Share Posted September 3, 2009 Byl jsem odmítnut, prý s nimi nejde nic dělat (to prohlásil bez otevření) a bylo mi doporučeno hodinářství U Aleše na Stodolní. Tak uvidím co mi řeknou tam. Tak tak.U Aleše jsou šikulové. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JMu Posted September 4, 2009 Report Share Posted September 4, 2009 Tak u Aleše přijato k servisu bez problémů. Dám vědět výsledek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepan Posted November 5, 2009 Report Share Posted November 5, 2009 Hodinářstí u Aleše super přístup spolehlivost a rozumné ceny,ve Vítkovicích hrůza a děs dvě staré čarodějnice a schovaný hodinář který se Vám neumí podívat do očí když vás chce o--bat o peníze a vy mu na to příjdete,už bych si tam nenechal vyměnit ani baterku u hodinek z trhu,toto je můj pocit z návštěvy u fridricha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts