Jump to content

dobrý hodinář

Recommended Posts

Hodinářství ve Vítkovicích, na rohu kousek od kostela směrem k České Spořitelně.Dámy za pultem Ti řeknou jeho prac. dobu. Je tam jenom jeden a nechci použít jeho jmého tak veřejně. Já osobně mu dávám moje i zeťákove sbírkové kusy.

Dík za info o tom hodínářství jsem nevěděl a mám to kousek. Vždycky jsem chodil k Alešovi na Stodolní, ale vyzkoušet někoho nového nemusí být taky špatné k porovnání :smile_anim:

Dík za info o tom hodínářství jsem nevěděl a mám to kousek. Vždycky jsem chodil k Alešovi na Stodolní, ale vyzkoušet někoho nového nemusí být taky špatné k porovnání :smile_anim:

V hodinářství U Aleše jsem taky začínal a stále ještě zajdu, ale spíše pro příslušenství nebo pokecat. :worried_anim:

Hodinářství ve Vítkovicích, na rohu kousek od kostela směrem k České Spořitelně.Dámy za pultem Ti řeknou jeho prac. dobu. Je tam jenom jeden a nechci použít jeho jmého tak veřejně. Já osobně mu dávám moje i zeťákove sbírkové kusy.

Díky za informaci.

• 5 weeks later...
  • 6 months later...

Taky se přidám s poznámkou (ne hodnocením) k hodinářství ve Vítkovicích...

Dnes jsem ho navštívil se starými dámskými hodinkami cca rok 1930, swiss made. Hodinky stále jdou, ale usoudil jsem že by neškodilo je vyčistit a prohlídnout.

Byl jsem odmítnut, prý s nimi nejde nic dělat (to prohlásil bez otevření) a bylo mi doporučeno hodinářství U Aleše na Stodolní. Tak uvidím co mi řeknou tam.

• 2 months later...

Hodinářstí u Aleše super přístup spolehlivost a rozumné ceny,ve Vítkovicích hrůza a děs dvě staré čarodějnice a schovaný hodinář který se Vám neumí podívat do očí když vás chce o--bat o peníze a vy mu na to příjdete,už bych si tam nenechal vyměnit ani baterku u hodinek z trhu,toto je můj pocit z návštěvy u fridricha :banned: